انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] (/showthread.php?tid=283225)

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 01-05-2020

(01-05-2020، 23:12)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:12)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:06)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روی شما ننداختم خانوم مهسا.
دعوای منو سیروان از دعوای من با شما شروع شد.
و شما همدستش بودین که خوب کردین از گروهش بیرون اومدین.

نوچ .. تو هنو دعوای منو ندیدی !
اون موقع بم فوش دادی  منم پاسخت رو مودبانه و بسی فروتن دادم (:
سیروانم حق نداره به خاطر من با شما دعوا کنه ! .. با من نسبتی نداره که این حقو بخواد پیدا کنه ..
حرفتون درسته خانوم.
اقا سیروان نباید این کار رو بکنه.
حق با شماست.

صلواااات
الله..................................................

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - م‍حمّد - 01-05-2020

زیادم مثبت نیست این اخلاق ها  Confused
فحاشی و دعوا و غیره افتخار نداره.
چند روز دیگه نصیحت هم نمیتونم بکنم بزار از فرصت باقی مونده کمال استفاده رو بکنم!!!

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 01-05-2020

(01-05-2020، 23:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند روز دیگه نصیحت هم نمیتونم بکنم بزار از فرصت باقی مونده کمال استفاده رو بکنم!!!

افرین .. گل گفتی (:
چی؟ .. نکنه اون ..

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Sirvan10_a - 01-05-2020

در این یه مورد من خودم تصمیم گیگیرم با اجازتون .

هییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.
به یارو میگن اسمت چیه میگه:هاییییییی
میگه اسم پدرت چیه:میگه هویییییییی.
میگه اسم خواهرت چیه میگه:هل هله.

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - م‍حمّد - 01-05-2020

(01-05-2020، 23:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-05-2020، 23:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

افرین .. گل گفتی (:
چی؟ .. نکنه اون ..
اره
اره

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - bOoOoOy - 01-05-2020

بابا اینا بلد نیستن
من خودم ب شخصه فحش کش دار میدادم تو گ.ا
چقدر منو بن کرد شیوا -_-

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Đęąđ.ğïřł - 01-05-2020

قودا:|||

RE: [ گفتگو آزاد نسخه 358 ] - Ɗєя_Mσηɗ - 01-05-2020

(01-05-2020، 23:16)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا اینا بلد نیستن
من خودم ب شخصه فحش کش دار میدادم تو گ.ا
چقدر منو بن کرد شیوا -_-

OoOoO
(اووووو)

(((:

18
جان؟؟