انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [459] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [459] (/showthread.php?tid=298188)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - لــــــــــⓘلی - 20-09-2021

(20-09-2021، 12:21)SIRVAN10_A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 9:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که دیگه مدیر نیستم عامو
به مدیرای گ.ا بگو . وحید و مهسا
پس ولش دمت گرم Blush

@لــــــــــⓘلی

ببخشید Confused

مجبور شدم خره Undecided

دقیقا چیو مجبور شدی؟!
عذر خواهی هم نکن
پدرت بهترن؟!

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Đęąđ.ğïřł - 20-09-2021

Telegh_11

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 20-09-2021

(20-09-2021، 22:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 19:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام برسون بهشون، بگو دارن کار زیبایی میکنن :>

خوب فهمیدن از کی باید کلاهبرداری کنن  4fvf

به عباس بوعذار!

-ما همیشه داریم ولی!

هیم(:

-گندیدشو؟
نه باو آبدار و خوش مزه ن!
اگه بهشون توجه نکنی میگندن!

(20-09-2021، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_11

بسم الله .____.

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 20-09-2021

(20-09-2021، 23:25)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 22:30)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیم(:

-گندیدشو؟

(20-09-2021، 22:46)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_11

بسم الله .____.
عع جانز
پس جز هندونه چی داری

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Medusa - 21-09-2021

(20-09-2021، 21:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل به دل راه داره عزیزم، منم خیلی دلتنگ یکی یدونه م بودم
من عالیم شکر خدا ^^
تو خوبی؟ چه میکنی؟

ای جانم.
مرسی قشنگم. منم خوبم. امروز می‌خوام برم واکسن بزنم.
تو چیکارا می‌کنی؟ برای سال تحصیلی جدید آماده‌ای؟ :>>

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 21-09-2021

(20-09-2021، 18:46)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://dl.musicdel.ir/tag/music/1400/04/04/M%C3%A5neskin%20-%20i%20wanna%20be%20your%20slave%20(320).mp3

برا اولین باره ._.
ببینم میاد ._.

._. میخوام مصطربت کنم ._.
مطالب چرت؟
(20-09-2021، 19:34)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 14:37)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"BTS__ARMY" هموطنات میخوان ازم کلاهبرداری کنن
سلام برسون بهشون، بگو دارن کار زیبایی میکنن :>

خوب فهمیدن از کی باید کلاهبرداری کنن 4fvf

باشه اطلاعات تورو بهشون میدم

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Ɗєя_Mσηɗ - 21-09-2021

(21-09-2021، 6:46)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 21:41)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دل به دل راه داره عزیزم، منم خیلی دلتنگ یکی یدونه م بودم
من عالیم شکر خدا ^^
تو خوبی؟ چه میکنی؟

ای جانم.
مرسی قشنگم. منم خوبم. امروز می‌خوام برم واکسن بزنم.
تو چیکارا می‌کنی؟ برای سال تحصیلی جدید آماده‌ای؟ :>>

خداروشکر ^^ چه واکسنی میزنی؟

عااه یادم نیاار ، هنوز شروع نشده و من فردا امتحان دارم ((:
یه ساعت دیگه هم میرم کتابامو بگیرم. خیلی زوره واسه منی که دیروز مدرسه بودم دوباره برمم -_-  D:

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Medusa - 21-09-2021

(21-09-2021، 7:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ساعت دیگه هم میرم کتابامو بگیرم. خیلی زوره واسه منی که دیروز مدرسه بودم دوباره برمم -_-  D:

احتمالاً سیوفارم. ولی افتاد به فردا. 

وای من چقدر از اینجور امتحانا بدم می‌اومددد. ولی تو خوب می‌دی مطمئنم. :>>
عههه. ناشکری نکن. قبلنا که هرروز باید می‌رفتی  Telegh_01 الان دو روز پشت سر هم سخت شده؟ نچ نچ. D:

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Ɗєя_Mσηɗ - 21-09-2021

(21-09-2021، 9:10)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2021، 7:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احتمالاً سیوفارم. ولی افتاد به فردا. 

وای من چقدر از اینجور امتحانا بدم می‌اومددد. ولی تو خوب می‌دی مطمئنم. :>>
عههه. ناشکری نکن. قبلنا که هرروز باید می‌رفتی  Telegh_01 الان دو روز پشت سر هم سخت شده؟ نچ نچ. D:

ای بابا *اموجی که با دست میزنه رو صورتش*

خیلی خسته کننده‌ست واقعا. من ذوق *-*
الان دیگه بد عادت شدم bathtime

+ گرفتم کتابا رو. اون دوران که کتابامون ۷-۸ تا بیشتر نبود، کی بود؟ برگردیم همون موقع D:

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [459] - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 21-09-2021

(20-09-2021، 23:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-09-2021، 23:25)BTS__ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسم الله .____.
عع جانز
پس جز هندونه چی داری
چند عدد گل!

(21-09-2021، 6:56)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه اطلاعات تورو بهشون میدم
اطلاعات خوبمو بهشون بدیا!._.

+ منظورت از کلاهبرداری، اون تاپیکت بود؟