انجمن های تخصصی  فلش خور
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ (/showthread.php?tid=64636)

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - яᎧмιиα - 17-10-2013

(17-10-2013، 19:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام رومینا :/
رومینا کیه بچه ها؟ :/
من ؟ مممممممم من ایفون فایو اس طلایی میخوام *^_^*
آره فهیمه توام عشقمی *^_^*
صبا باس اهمم گرون شه تا بعضیا تو مصرفش صرفه جویی کنن :|

تو آواییــ؟؟؟

چرا اینجوری شدی؟؟؟

احتمالا چیزیـ خورده تو سرتــ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 41

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - ~JaSmIn~ - 17-10-2013

ای بآو من باس برم بای
هنی
رومینا
آوا
فهیمه
روژینا

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - melodi+ - 17-10-2013

نقل قول:
گرم شدی داشتی می خریدی برا منم بخر..........
بجـا نمیـــــــــارم =))

نقل قول:
امر دیگه ای؟ :|
کیک شکلاتی واسه من و زنام *^_^*

نقل قول: زنتم^.^
 آوآیی قـر نیسی که بام؟):
تویی؟ loser? :|
=)) نیســــــم =))

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - *βeС-МoЯЯiGαƝ* - 17-10-2013

(17-10-2013، 19:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
امر دیگه ای؟ :|
کیک شکلاتی واسه من و زنام *^_^*

دیگه فرمایشی نبود؟ :|

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - ~JaSmIn~ - 17-10-2013

هی وای صدام کردن بای

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - melodi+ - 17-10-2013

(17-10-2013، 19:50)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 19:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو آواییــ؟؟؟

چرا اینجوری شدی؟؟؟

احتمالا چیزیـ خورده تو سرتــ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 41
چجوری شدم؟ :|
خدافــــــــظ صبا :/
منو میاره خودش میره -_-

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - aCrimoniouSs - 17-10-2013

(17-10-2013، 19:51)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=)) نیســــــم =))
تازه فهمیدی؟cry girl

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - яᎧмιиα - 17-10-2013

(17-10-2013، 19:53)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2013، 19:50)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو آواییــ؟؟؟

چرا اینجوری شدی؟؟؟

چجوری شدم؟ :|

مهربون↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 41

نقل قول:
نقل قول:
دیگه فرمایشی نبود؟ :|

نقل قول:
تازه فهمیدی؟↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 41
اهوم ):
ســــــــــلام عشقولم *^_^*

RE: ↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ - aCrimoniouSs - 17-10-2013

(17-10-2013، 19:56)Rom!na نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهربون↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 41
اوا همیشه مهربون بوده:|