انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } (/showthread.php?tid=111742)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Dead Silence - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:37)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:29)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا|:

مگه ایمان مریضه الکی محروم کنه !؟ -_-

چرا اینطوری میگید !؟ -_-

خوشحالم میبینم یکی منو میشناسه ! گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } 42 گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } 42
مـرضـی چـشـم عـرفـآن روشـن !!ایـمـآن ایـن دخـتـر مـهـره ی مـآر تـقـلـبـی دآرع تـآ چـنـد دقـیـقـه پـیـش دآشـت وآس عـرفـآن دلـبـری مـیـکـرد Angel !!{مـن ب جـآ نـنـه بـزرگـتـآ Angel ..}!!
درضـمـن خـبـر خـوبـی بـودآ *-* ..!

داری از حسودی میمیری :>>

بتــوچـه مـن بـآ کی دلبری میکـنم !؟ -_-

تو خـودت شـوور داری ولـی بـآ هـمـه دل و قلـــوه رد و بدل میـکـنیی (:

Angel

ب کسی ربطی نـأرعـ !Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - இFATEMEHஇ - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهن همتونو سگــ
,
,
,
,
,از گفتگو ازاد 123 شروع کردم الان رسیدم به 128 حدودا 1 ساعت طول کشید.

اینترنت اومدن با گوشی لمسی مضخرفترین کاره ممکنه.

سلام )__^

اسپـم زُدا -ــــ-

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Jack Daniel'ѕ - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:38)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهن همتونو سگــ
,
,
,
,

سلام )__^

اتفاقا دیشب هم با گوشی اومدم هم فوتبال رو دیدم
خیلیم عالی Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - ツClas$i☪ J☯ ツ - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:27)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:24)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از اول بسم الله بام دعوا داشتی بعد من بیام حرف تورو شوخی حساب کنم ؟

نقل قول: تفاوت در حد لامبورگینی و پیکان :|

دعوا ^_^

اصن ما بیایم بگیم :

آرع راس میگی ^ـ^

اصن بیا بگوو الـاغ کاشوون با بنز

راحت شدی ؟ :|

من میدوونم آخه تو منظور داری برادر من !! (در این قسمت نکته دارع ) B-))
گفتی برادر من ؟
یعنی آشتی دیگه Big Grin
مبارکه

اتفاقا تا جایی که من اینو میشناسم این متنفره از کلمه ی برادر !!

حالا بشین و نگا کن ((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 25-05-2014

دهن همتونو سگــ
,
,
,
,

سلام )__^
مـردتـیـکـه گـلـآبـی ^-^ !!
سـلـآم ^-^ !!..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - # αпGεʟ - 25-05-2014

درکت میکنم ایمان منم دارم با گوشی لمسی بابام میحرفم
کامپیوترو لپ تاب کجا این گوشی لعنتی کوجاxxx

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 25-05-2014

خب دیگه بحثتون چرته ~_~

خدافص (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - ツClas$i☪ J☯ ツ - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:35)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:30)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینستام رو پاک کردم فعلا هم ثبت نام نکردم
برو اصلا یه موتور جستجو درست کن

عموو میخوای برات یه سازمان هدایت بزنم ؟ ^ـ^

راضی میشی ؟

خودت میدونی

منم برا تو توی فیس یه سازمان احترام سنج میزنم

عالیـ ^ـ^

یادت نره تووش بزنی با آدمین فضوول ^ـ^

نه با ادمین باحال گل بانمک خوشتیپ ماه همه چی تموم یه کیس مناسب میزنم Big Grin

زکیـ القدس !!

تو خوابم نمیشه دیدش !!

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Jack Daniel'ѕ - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:40)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:31)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:27)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 21:24)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو از اول بسم الله بام دعوا داشتی بعد من بیام حرف تورو شوخی حساب کنم ؟

نقل قول: تفاوت در حد لامبورگینی و پیکان :|

دعوا ^_^

اصن ما بیایم بگیم :

آرع راس میگی ^ـ^

اصن بیا بگوو الـاغ کاشوون با بنز

راحت شدی ؟ :|

من میدوونم آخه تو منظور داری برادر من !! (در این قسمت نکته دارع ) B-))
گفتی برادر من ؟
یعنی آشتی دیگه Big Grin
مبارکه

اتفاقا تا جایی که من اینو میشناسم این متنفره از کلمه ی برادر !!

حالا بشین و نگا کن ((:

منم بدم میاد

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 25-05-2014

(25-05-2014، 21:41)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درکت میکنم ایمان منم دارم با گوشی لمسی بابام میحرفم
کامپیوترو لپ تاب کجا این گوشی لعنتی کوجاxxx

سه تا ایکس از فوش هم زشت تره فرزندم :|

ترک کن این عادتتو :|