انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:20)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:17)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره ، عقد کرد و بعدش رفتن مشهد و دیگه ساکن اونجا شدن چون اصالتا مادرش مشهدی بود و شوهرش فامیلای بابای مامانش
ناخواسته بود
کلاس هفتم هشتم بودم من رفتم تو این رابطه
ولی خب ناراضی نیستم خیلی خاطرات خوشی مونده ازش برام
همین که خوشبخت باشه برام کافیه
دوست دارم لبخند رضایت رو لبش باشه همیشه..
ای بابا ...
خدا پشت و پناهش (:
تو هم حاجی بهترین انتقامی که میتونی از این وضعیت زندگی بگیری ؛ بهتر شدن خودته

سعی دارم میکنم
هدفمم اینه تا ۱۰ ۱۲ سال اینده ایران نباشم دیگه
یه حدودی پولم اوکی شده ولی مشکلم خدمته
نمیتونم خروج قانونی داشته باشم که قاچاقی هم تهش پناهندگیه و نمیتونم برگردم ایران
دنبال اینم خدمتمو بخرم یا اشنا پیدا کنم کسری جور کنه براو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:19)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

kaffe2

91

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:17)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین قبول دارم حرفتو‌ولی مورفین خیلی دهه شصتیه
بهتره کک یا گل باسه دراگت امروزی تره

یزید من گزینه اولت شاید به جیب همه نخوره خب
ولی خب میدونی هر کدومش انگار یه دنیای متفاوتیه، باید بسته به چیزی که دنبالشی بری سراغ کتگوری مورد نظرت 

وای بیتا همیشه تو این حالت باش لطفا
بی نظیره (((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا خیلی به داستانای دودی فکر کردم ولی من گنجایش دود رو ندارم
از دود و دم خیلی بدم میاد حال نمیکنم باهاشون 899

تو چایی حل کن (((:
یاد بچه نده آقا عه (:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:20)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه خیلی عشقشو داری انلاین شاپ بزن و با اسنپ همکاری کن خیلی جوابع

اوه حرف اسنپ شد
اسنپ یه بخش برای اجاره هتل و ویلا نداره؟

نمیدونم واقعا من ندیدم
ولی جاباما هست برای ویلا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:20)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:14)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایناهاش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-b478c29ac8611.png
فاک
من یکی انقدر بهم زنگ بزنه هم ازش شکایت میکنم هم آدم میفرستم بالا سرش  Telegh_01

(17-01-2026، 2:15)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا خیلی به داستانای دودی فکر کردم ولی من گنجایش دود رو ندارم
از دود و دم خیلی بدم میاد حال نمیکنم باهاشون 899

تو چایی حل کن (((:
تریاک گرمی ۳۰۰ هزارتومن
۱۰ هزارتومن میدم یه تیکه نبات میندازم تو چاییم ۲۹۰ تومنشم میذارم جیبم حالشو میبرم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:22)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ک حال میکنم پاره شدنشو میببنم((((:

چه فایده خب؟ شرش کم شه بهتر نیست؟ اگه واقعاً فقط "mistake" بوده؟ 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:21)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داف فیوریتشو از دست داده حالا. حالا ها باید تلاش کنه تا اشتی کنم
۵ ماهه هرروز زنگ میزنه و تکست میده دم خونمونه(:
ولی من ی اردیبهشتی کینه ایم نمیخشمش((((((:
کانسیلرت گچیه؟نه؟؟(=
۰۰۱

عاشقتم(((((((((:
سفید ترین رنگ تارت(((((((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:23)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:20)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا ...
خدا پشت و پناهش (:
تو هم حاجی بهترین انتقامی که میتونی از این وضعیت زندگی بگیری ؛ بهتر شدن خودته

سعی دارم میکنم
هدفمم اینه تا ۱۰ ۱۲ سال اینده ایران نباشم دیگه
یه حدودی پولم اوکی شده ولی مشکلم خدمته
نمیتونم خروج قانونی داشته باشم که قاچاقی هم تهش پناهندگیه و نمیتونم برگردم ایران
دنبال اینم خدمتمو بخرم یا اشنا پیدا کنم کسری جور کنه براو
ایول
دیگه تهش اینه که میری سربازی و بعدش تموم
همینکه حداقل یه پلنی داری خوبه
راضیم ازت

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:24)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:22)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کانسیلرت گچیه؟نه؟؟(=
۰۰۱

عاشقتم(((((((((:
سفید ترین رنگ تارت(((((((:

میدونستم میدونستمممم