انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 02-05-2026

از ساعت هشت تا الان وصل بودم
۵ساعت بسیار زیبایی بود

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 02-05-2026

(02-05-2026، 1:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:07)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فحش دادم بن بزنه نزد

چطورین اشناید همتون انگار ولی نمیشناسم =)

راجب این تاپیک صلواتیه ی چی بنویس ۳ روز بن رو شاخشه.

کی هستی اسمت چیه چند سالته نام کاربری قبلیت چی بود

فک نکن یادمون میره خودت مهمش کردی 899

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - τοxικ - 02-05-2026

(02-05-2026، 1:13)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:11)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

" کسی که خانوادگی توهین میکنه خودش خانوادا نداره، اگه هم داره براش عادیه یه نفر همون حرف رو روی نوامیسش اعمال کنه "

پس ادامه بده من مشکلی با آشکار شدن شعور خانوادت ندارم

باز یادت رفت؟ خوبه دقیقا روی همون پیامی که جواب دادن خودت توهین خانوادگی کردی، حالا میای پیام مشکلی نداری میزاری؟ دیگه واقعا برای یه شب بسه و حوصلت رو ندارم

(02-05-2026، 1:13)τοxικ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصل میدی
سلام البته

سلام، از قدیمیا نیستم پس نباید بشناسی
داداچ کایکو هستم 28، کوچیک شما

خوش امدی. منم قدیمیم کسیو نمیشناسم ولی عب نداره
راحت باش Telegh_01

(02-05-2026، 1:17)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:10)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راجب این تاپیک صلواتیه ی چی بنویس ۳ روز بن رو شاخشه.

کی هستی اسمت چیه چند سالته نام کاربری قبلیت چی بود

فک نکن یادمون میره خودت مهمش کردی 899
kaffe2

۴۸تا اسکرین شات از پینترست(((=

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 02-05-2026

(02-05-2026، 1:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:13)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز یادت رفت؟ خوبه دقیقا روی همون پیامی که جواب دادن خودت توهین خانوادگی کردی، حالا میای پیام مشکلی نداری میزاری؟ دیگه واقعا برای یه شب بسه و حوصلت رو ندارم

یجوری به خودت گرفتی باورم شد گوشی والدینت دستته
ممنونم بازم یچیزیو اثبات کردی جدی زحمت کشی

این جماعت که میسپارن من اثبات کنم ولی تو پیش دستی میکنی
واقعا دوست دارم

فلشخوری عزیز، با توجه به فعال‌‌بودن طرح کنترل مصرف آزاد، در حال حاضر قادر به استفاده از فلشخور نیستید. برای دسترسی مجدد به فلشخور، لطفا باشماره‌گیری #5*555*، مراجعه به اپلیکیشن فلشخورمن و یا وب‌سایت فلشخور، بسته فلشخوری موردنظر خود را خریداری کنید.اپلیکیشن فلشخورمن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://flashkhor.com/Myflashkhor

(02-05-2026، 1:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ساعت بسیار زیبایی بود

به خوشی استفاده کردی؟ با چه روشی وصل بودی؟ کبوتر نامه رسان؟ دود؟ چرا قطع شدی یهو؟

تو روحت

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 02-05-2026

(02-05-2026، 1:20)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴۸تا اسکرین شات از پینترست(((=

به به، پس خوب استفاده کردی ((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 02-05-2026

(02-05-2026، 1:21)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:15)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یجوری به خودت گرفتی باورم شد گوشی والدینت دستته
ممنونم بازم یچیزیو اثبات کردی جدی زحمت کشی

این جماعت که میسپارن من اثبات کنم ولی تو پیش دستی میکنی
واقعا دوست دارم

فلشخوری عزیز، با توجه به فعال‌‌بودن طرح کنترل مصرف آزاد، در حال حاضر قادر به استفاده از فلشخور نیستید. برای دسترسی مجدد به فلشخور، لطفا باشماره‌گیری #5*555*، مراجعه به اپلیکیشن فلشخورمن و یا وب‌سایت فلشخور، بسته فلشخوری موردنظر خود را خریداری کنید.اپلیکیشن فلشخورمن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://flashkhor.com/Myflashkhor

طنز نبود

(02-05-2026، 1:21)dadachkaiko نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 1:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۵ساعت بسیار زیبایی بود

به خوشی استفاده کردی؟ با چه روشی وصل بودی؟ کبوتر نامه رسان؟ دود؟ چرا قطع شدی یهو؟

با یکی از اقوام بیرون بودیم
یه گیگ زیر بالشتش اضافه قایم کرده و‌ وقتی شدت خماری و‌ بدبختیمو دید ،کانکتم کرد

واقعا خاک تو مغزم پسر هیچکدومو یادم نمیاد -_____-