انجمن های تخصصی  فلش خور
گــفـتگـوے آزاد 【82】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گــفـتگـوے آزاد 【82】 (/showthread.php?tid=89543)

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 19-02-2014

آیسیO_o?
فرزام کی بید؟
Angel

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Magical Girl - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:25)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن؟تویی؟ -______-

آره دیگه پس میخواستی کی باشهBig Grin
چه خوبه من هر وقت خدافظی میکنم گفت و گو آزاد میشه اتوبان
حالا موقعی که هستیم پرنده هم پر نمیزنهBig Grin

وای!پاشو برووو >______<
الان همه میرن تو اومدی ، نیگا .. -____-
حسن کوچک! -___-
هیهیهیهی *^_____^*

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عـاغا فـرزام با من قهـره -__- !!
خیلی ادمی بخوام بات قهر کنم |:
-_-

(19-02-2014، 18:27)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این فرزام همون باب اسفنجی خودمونه یا یه کی دیگسHuh
همون باب اسفنجیم ^_^ 
توام عموم بودی -_-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

پ ن تو آدمی |:

اصن به درک -__-

|: یک یدیگه جای این سپاس بده به من |: !!

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ჯ Simón BóLIvaЯჯ - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:25)ჯ Simón BóLIvaЯჯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حسن؟تویی؟ -______-

آره دیگه پس میخواستی کی باشهBig Grin
چه خوبه من هر وقت خدافظی میکنم گفت و گو آزاد میشه اتوبان
حالا موقعی که هستیم پرنده هم پر نمیزنهBig Grin

وای!پاشو برووو >______<
الان همه میرن تو اومدی ، نیگا .. -____-
حسن کوچک! -___-
هیهیهیهی *^_____^*

برو بابا زورو جان
تو برو تو مزرعه خاک بازی کن باوووووBig Grin

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:27)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:26)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قالب متنی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://life-themes.blogfa.com/
دیگه جای دیگه سراغ ندارم!

اینا قدیمین |:
ی چی جدید بده |:
ببخشید!
منبع مورد استفاده ی منو مهتاب اینجاس!
جای دیگه سراغ دارم.!
زیادهم دارم ولی متنی نی...

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - along boy - 19-02-2014

مر30مهراوه. من خوبم,تو,خپبی

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ï Ðöñ'† wåññå Ðïê - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

پ ن تو آدمی |:

اصن به درک -__-

-_-
-_-
مگه تو قرار نبود قصاص شی ؟-_-

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - ★~Ѕдула~★ - 19-02-2014

ســـــــــلآم تو آلHeart

RE: گــفـتگـوے آزاد 【82】 - Ƒαкє ѕмιƖє - 19-02-2014

(19-02-2014، 18:30)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-02-2014، 18:28)ï Ðöñ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_-

پ ن تو آدمی |:

اصن به درک -__-

-_-
-_-
مگه تو قرار نبود قصاص شی ؟-_-
نع خیـر -__- !!

رفتم خانوادشو راضی کردم |:

از شما ها که آبی گرم نمیشد -__- !!

خودم دست به کار شُـدم |:

ولی . .یـه سوال |:

سوسک کشتن هم قصاص داره!؟ -__-