انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ωøŁƒ - 13-05-2016

(13-05-2016، 17:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:11)عزراییل1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کم نمیارم هیچوقت ولی خب بحث با دخترا هم خوب نیست . فعلا  Heart

عزراییل میگما ..
هرچی گفتم با شوخی بود . ناراحت نشی یهو !

خدافظ !

نه باو رفیق .... 

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 13-05-2016

خدافظ مرضیه ♡
منم برم ، خدانگهدار همگی !

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - мoвιɴα т - 13-05-2016

بچه ها :|

قلبم درد میکنه :|

://////////////////////////////

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 13-05-2016

(13-05-2016، 17:17)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:16)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:14)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:13)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:11)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه های قدیمی ... سینا یادتونه ؟ D:

مگه میشه یاده کسی نمونه اون بشر ؟ ._. ( البته اگه اون سینا رو میگی .. )
بچه ها میگن یه بار فیک منو ساخت ._.

اصن یادم ک میفته ...  Big Grin  :|

Big Grin 
دقیقا !

چقدم تو اک ساختن حرفه ای بود D:

من کار دارم شادی جان .. ، فعلا ❤

(13-05-2016، 17:17)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:11)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلوم ندبود فازش چیه ! به هرکیم میخواست فش بده از رو نام کاربری میساخت :|
یه بار واسه من ُ توم ساخت :|

من ؟ :||||

تو ؟ :||||

شوخییی ؟ :||

آره :|
این اون پروفش بود که همه دختررا و انداخت تو لیست ! 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=129709

(13-05-2016، 17:19)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ مرضیه ♡
منم برم ، خدانگهدار همگی !

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Apathetic - 13-05-2016

(13-05-2016، 17:20)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:17)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:16)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:14)Frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 17:13)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه میشه یاده کسی نمونه اون بشر ؟ ._. ( البته اگه اون سینا رو میگی .. )
بچه ها میگن یه بار فیک منو ساخت ._.

اصن یادم ک میفته ...  Big Grin  :|

Big Grin 
دقیقا !

چقدم تو اک ساختن حرفه ای بود D:

من کار دارم شادی جان .. ، فعلا ❤

(13-05-2016، 17:17)( lιεβ ) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلوم ندبود فازش چیه ! به هرکیم میخواست فش بده از رو نام کاربری میساخت :|
یه بار واسه من ُ توم ساخت :|

من ؟ :||||

تو ؟ :||||

شوخییی ؟ :||

آره :|
این اون پروفش بود که همه دختررا و انداخت تو لیست ! 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=129709

لامصب چه بیویی هم داره ! :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - ( lιεβ ) - 13-05-2016

(13-05-2016، 17:22)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لامصب چه بیویی هم داره ! :|
ما تو دوره تاریخی فلش با دو نفر تاریخی رقابت کردیم ._.
سینا و محمد هادی
لعنتی ممحد هادی دیه داشت رو مخم میرفت از بس ه*کـم کرد !
شادی من اصن تو دوره نویسندگیم حس نکردم نویسندم ! ))): [ چون نصف وقتی که نویسنده بودمو ه*ک شده بودم :| ]

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - MƖƧƧ ƘƛƢȤƖ - 13-05-2016

ماشالا چ همه رف جلو=)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Berserk - 13-05-2016

(13-05-2016، 16:58)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه آره :| راسی من دیگه سلناتور نیستم :|

نهههه
چرا؟

اه پرس باخت .. 

اه اه اه :||||

شل ولا از اول میمردن اینظوری بازی میکردن -___- 

من برم خودکشی :|

(13-05-2016، 18:30)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالا چ همه رف  جلو=)

چرا من از تو اینقدر بدم میاد ؟ Huh Huh Huh

(13-05-2016، 18:30)αρнσтιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-05-2016، 16:58)мoвιɴα т نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه آره :| راسی من دیگه سلناتور نیستم :|

نهههه
چرا؟

اه پرس باخت .. 

اه اه اه :||||

شل ولا از اول میمردن اینظوری بازی میکردن -___- 

من برم خودکشی :|
25r3025r30