انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - لــــــــــⓘلی - 03-02-2021

(03-02-2021، 16:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 16:20)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه توهین و بی ادبی باشه میتونم اخطار بدم
عا...منتظر مدارک بیشترم یه دفعه بدم یه مدیر کلا بنش کنه :/
واقعا اینجا جای این بی فرهنگا نیست!!

بله بله (:

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 03-02-2021

(03-02-2021، 16:29)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 16:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا...منتظر مدارک بیشترم یه دفعه بدم یه مدیر کلا بنش کنه :/
واقعا اینجا جای این بی فرهنگا نیست!!

بله بله (:
Telegh_08

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 03-02-2021

kaffe2

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - امیر‌حسین - 03-02-2021

تسلیت به جامعه پرسپولیس !

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - βάરãɲ - 03-02-2021

(03-02-2021، 16:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 16:01)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بش برسی Big Grin
اوا همینجوری ها

اون ادم خوب پیدا نمیشه ک ادم بخواد ازدواج کنه دیگه دوران نامزدبم  هم همش دروغ ونقش بازی کردنه  ک خوبن بعدش چهره واقعی رو میشه^_^♡
حالا امیدوارم ک خوشبخت شن همه
؟؟؟
عاغا چرا قضیه رو شیپگانه مینمایی؟!
منظورم این نیست که با یه آرمی مزدوج میشم!!
میگم با عشق درونم ازدواج میکنم!!
مثل مامورا که با شغلشون ازدواج میکنن!!

هر چی باشه از الان فکر نکنیم بهتره!! به مردن فک کن...خیلیم عالی و رمانتیکه! Big Grin
باوووشه/=

و مرگ پایان نیست...
خودم ک ارزومه بمیرم اما حیف ..♡

(03-02-2021، 16:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:51)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه
چ حرفا سینگلی  هم ی تایمی داره ؛من خودمم از ازدواج متنفرم اما خو ی روز مجبورم ازدواج کنمSad
تازه من خیلی زودتر از تووو

مجبور نیستی.
تا اخر عمرت نکن
اگ‌ببینم آدما خوب نیستن نمیکنم

تنهایی بهتر از رنج کشیدنه
اطرافم پر سده از زندگی های اشتباه..♡
@"Mahdi 1381"

(03-02-2021، 17:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 16:07)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

؟؟؟
عاغا چرا قضیه رو شیپگانه مینمایی؟!
منظورم این نیست که با یه آرمی مزدوج میشم!!
میگم با عشق درونم ازدواج میکنم!!
مثل مامورا که با شغلشون ازدواج میکنن!!

هر چی باشه از الان فکر نکنیم بهتره!! به مردن فک کن...خیلیم عالی و رمانتیکه! Big Grin
باوووشه/=

و مرگ پایان نیست...
خودم ک ارزومه بمیرم اما حیف ..♡

(03-02-2021، 16:20)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجبور نیستی.
تا اخر عمرت نکن

@"Mahdi 1381"
هوفففف بی تی اس نبود امشب خاکسپاریم بود ):
رد تیغ روی رگمه!!
بمیرم حلالم میکنی عایا؟! 33

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - βάરãɲ - 03-02-2021

(03-02-2021، 17:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 17:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوووشه/=

و مرگ پایان نیست...
خودم ک ارزومه  بمیرم اما حیف ..♡

@"Mahdi 1381"
رد تیغ روی رگمه!!

خودم میام میکشمت^_^♡

(03-02-2021، 17:24)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 17:22)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رد تیغ روی رگمه!!

خودم میام میکشمت^_^♡
مرسی ^^ Heart
منم برا جبران شوهرتو میکشم ^^

@❄Parᴉnaz❄
هی آرمی؛
از این به بعد تایپک هایی با موضوعات مربوط به بی تی اس رو کلا سپاس بده
ارسالی مربوط به بی تی اسم سپاس بده
با هر کی داری چت میکنی بش سپاس بده اونم میده

چند وقته آرمی شدی؟!

@@hosna
هی...سلام
خوبی؟!
چرا ساکتی همش؟!
#روابط انسانی!!

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Prometheus - 03-02-2021

(03-02-2021، 15:34)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

*وی خجالت کشیده*
نه بابا جبران چیه عههههه
وای چقدر گرم شد...
الفراررررر ru1

اوخ ک من دورش بگردم جوجوی خودم*_*♡ Heart

(03-02-2021، 15:34)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصبی نباش.
فکر کنم بهتره یه یه هفته ای از انجمن دور باشم.

جالبه/=

@"Rasha_rap"
کجایی داداشم بیا ببین چ خبره اینجاSad

pچی شده؟ :/

(03-02-2021، 15:37)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 15:34)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوخ ک من دورش بگردم جوجوی خودم*_*♡ Heart

جالبه/=

خب پس ما رفتیم ارایشگاه تا هفته دیگه برمیگردم. نگران نشید. هنوز زندم.
@rasha_rap
@baranis
@ѕєнυη
@"ava_madi*"

جانم؟ :/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - _sehun_ - 03-02-2021

(03-02-2021، 11:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:27)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااتتت؟//:
من ب خواهرم بگم میخوام خودکشی کنم خودش میکشتم بعد داداشت برات تیغ میاره؟
عار البته داداش واقعیم نیست
نمد دارم یا ندارم!!
خیلی بهم ظلمای بدی کرده تحمل شنیدنشو فکر نکنم داشته باشی

بگو بگو کنجکاومم