انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ (/showthread.php?tid=168073)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:42)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من توسط رفيقاى خل و ديوونم به چالش اب يخ دعوت شدم:|
به نظرتون فيلم بگيرم يا پول بدم؟Big Grin

بده .-.
دعوتت كنم مياى؟:>

مهشيد فقد رفيقاى صميمى رو ميگم:|

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ~Mahnaz~ - 02-09-2014

من می خوآم وختی دآدآشم سربـآز شد تو خوآبگـآهش بمب بزآرم ._.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - hidden ninja - 02-09-2014

این مهشید فک کرده من میگم خانوم
بیا برو

فریما
غزاله
من به شما تا حالا خانوم گفتم؟؟
من به هیچکی خانوم نمیگم!!
والا
ناراحت شدی/؟؟؟؟

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - esiesi - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول اینست خشم یک بهمنی
like

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ~Mahnaz~ - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول اینست خشم یک بهمنی
like

من هیچ وقــت تو عمرم خشمگین نمیشم ._. -ـ-

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - an idiot - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:49)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غزاله ترسید....!!!!
نترس
فریما چیزی نمیگه
من حق دارم تا چهار تا تو فلش بگیرم
یکی از شرایط ازدواج با فریما
تعدد زوج های من بود!!!

قربون صدات برم !

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:50)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:46)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:45)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فيلم ميگيرم
ايسان
فاطى
صابر
مهناز
امير 
رو دعوت ميكنم:|
اينجا هم ميزارم(:
اماده باشيدBig Grin

:|

جیییق >.<

اصن فقط تآ سه نفرو میتونی دغوت کنی :>
نچ
هر چقدر دلم بخواد:/\
فقد اگه نزارين=|

عه >ـــ<

همه تآ سه نفر میزآرن >.<
توم تا سه نفر بزآر ._.

پ دوبار ميزارم
بار اول
مهناز
ايسان
فاطي:<
بار دوم
امير
رضا
صابر:/\

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - [ niki ] - 02-09-2014

عه ..*
دوباره سلام ..*

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - esiesi - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:53)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 13:52)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول اینست خشم یک بهمنی
like

من هیچ وقــت تو عمرم خشمگین نمیشم ._. -ـ-

ایول اینست محبت زیادی یک بهمنی
دوباره
like

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Mahshid80 - 02-09-2014

(02-09-2014، 13:52)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مهشید فک کرده من میگم خانوم
بیا برو

فریما
غزاله
من به شما تا حالا خانوم گفتم؟؟
من به هیچکی خانوم نمیگم!!
والا
ناراحت شدی/؟؟؟؟

نه بابامزش به اینه که بهت گیربدم یک حالی میده که نگو25r30