انجمن های تخصصی  فلش خور
【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 (/showthread.php?tid=261002)

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 30-07-2016

(30-07-2016، 23:48)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:38)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارم چه قدر خلوت بود امشب :||| !
اون خفنه و جدیده تو لونا یک بود >_<
من قابلیتشو دارم تا خود صبح حرف بزنما(:
+
من هیچ وقت اسم تو رو نتونستم بخونم._.*

من دارم ولی ده و نیم کلاس ورزش دارم (:!._.
+
تامورا پیرس نوینسده ای که دوسش دارم درباره پنج تا زنه قهرمان تو دوران شوالیه ها نوشته و شخصیتاش خیلی خفنن^______^ (من خودم مجموعه اولو خوندم تو دوران شوالیه بوده)

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - sober - 30-07-2016

(30-07-2016، 23:52)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نسیم (:
سلام کیمیا جونم خوبی؟(:
کم پیدایی

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - parmida.a - 30-07-2016

*-_-*

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - sober - 30-07-2016

(30-07-2016، 23:55)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:
تو گ‌.آ برای اینکه زیاد با احوال پرسی و اینا صفحه ها پر نشه جواب سلام و خوبم و اینا رو با سپاس میدن

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - ḲℑℳℐÅ - 31-07-2016

(30-07-2016، 23:57)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:52)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام نسیم (:
سلام کیمیا جونم خوبی؟(:
کم پیدایی

مرسی 
آره خب یه مدت نیومدم نت نداشتم 

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 31-07-2016

فرشته نجات فاطیما (((:

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - tina barbi - 31-07-2016

(30-07-2016، 23:59)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:55)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:
تو گ‌.آ برای اینکه زیاد با احوال پرسی و اینا صفحه ها پر نشه جواب سلام و خوبم و اینا رو با سپاس میدن

منم سمام.باشه نمیدونستم. اگه پربشه چی میشه؟

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - sober - 31-07-2016

(30-07-2016، 23:56)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:48)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:38)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

+
تامورا پیرس نوینسده ای که دوسش دارم درباره  پنج تا زنه قهرمان تو دوران شوالیه ها نوشته و شخصیتاش خیلی خفنن^______^ (من خودم مجموعه اولو خوندم تو دوران شوالیه بوده)
(:
فکر کنم قبلا توضیح داده بودی.-.
من قبلا انقدر رمان می خوندم که الان اول رمانو میگن من میگم آخرش چی میشه._.

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 31-07-2016

(31-07-2016، 0:02)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:56)Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

+
تامورا پیرس نوینسده ای که دوسش دارم درباره  پنج تا زنه قهرمان تو دوران شوالیه ها نوشته و شخصیتاش خیلی خفنن^______^ (من خودم مجموعه اولو خوندم تو دوران شوالیه بوده)
(:
فکر کنم قبلا توضیح داده بودی.-.
من قبلا انقدر رمان می خوندم که الان اول رمانو میگن من میگم آخرش چی میشه._.
اره
شاید دوباره عوض کردم (:
یه اسم فوق عادی
+
جهان نو رو نمیتونی :v
بعضیا خیلی ضاایع مینویسن قبول دارم

RE: 【 گــفـتـگوی آزاد نسخه « 292 】 - parmida.a - 31-07-2016

(31-07-2016، 0:01)tina barbi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2016، 23:59)×ѕoвeя× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلللللللللللام

سلام
من فاطیمام و شما؟(:

منم سمام.باشه نمیدونستم. اگه پربشه چی میشه؟

نسخه جدید میزنن=|
هیچی نمیشه -_-
از سه چار سال پیش میگن سپاس بدین-_-بجا اینکه زیاد حرف بزنید -_-
ولی بعد دوماه از عضویت دیگه هیشکی سپاس نمیده -_-