انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ (/showthread.php?tid=265736)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - sama00 - 19-06-2017

(19-06-2017، 15:46)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:45)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:43)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اسم دارم شاه نداره
خدایی هم اسمم هنوز پیدا نکردن

بیا تو کلاس ما هست :|
چی هست نازنینی هست یا اسم خودم؟
اسم من واقعا تکه!

کمتر واسه خودت نوشابه باز کن عزیزم....یه عالمه نازنین نام و نازنین سیرت من میشناسم....
اسم تک ینی اسم من....والسلام

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ❤уαѕαмιη❤ - 19-06-2017

(19-06-2017، 15:46)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:45)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:43)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه اسم دارم شاه نداره
خدایی هم اسمم هنوز پیدا نکردن

بیا تو کلاس ما هست :|
چی هست نازنینی هست یا اسم خودم؟
اسم من واقعا تکه!

وات؟ :|
باشه بابا تو تک D:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 19-06-2017

اون حیوونا هستن که جنس ماده رو میبینن رَم میکنن |:
ما انسانیم :V
کنترل شده ایم :V

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - دریا17 - 19-06-2017

(19-06-2017، 15:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:44)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:41)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش قدیمیه 

نه والاه خواهر گلو درد داشتم اب نمک قرقره کردم مقداری رفت پایین این اثراته همونه

نه ی خورده جو گیر شدی دختر دور برت زیاد شده واسه همینه

ضمن تمامه احترامی که برات قاعلم باید بگم صدتا دختر هم بینم باشه جو نمیگیرتم و 

کافر همه را به کیش خود پندارد 

دلیل اینکه با سما شوخی کردم این بود که از قدیم میشناختمش ولی یه ذره ناراحت شد حالا نمیدونم جو گیری چی بود بعدشم این جا مجازیه واقعا کسی با چندتا دختر مجازی جو گیر بشه خیلی....
ای بابا بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم فقط یه شو خی بود همین

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - sama00 - 19-06-2017

(19-06-2017، 15:47)| sahar | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sama00
سلام : )
ارسالام کمه نمی تونم جوابتو بدم ..
دلیل سوالت آواتارت بود عزیزم ..
سوءتفاهم ایجاد میکنه .

چه جالب...مرسی که گفتی عزیزم...

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 19-06-2017

✠[HIDDEN نوشته است:'✠' pid='3337140' dateline='1497876501']

بیا بالاخره داداشمون اومد دمت گرم

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - دریا17 - 19-06-2017

نمیدونستم ایقد زود ناراحت میشی

من معذرت میخوام

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ❤уαѕαмιη❤ - 19-06-2017

شاید یکی اسمش قشنگش باشه اما ذاتش بد باشه..
مهم ذاته نه اسم..
پس این بحث بچگونه و مسخره رو تموم کنید خواهشا 
من باید برم بای...

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 19-06-2017

(19-06-2017، 15:49)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

✠[HIDDEN نوشته است:'✠' pid='3337140' dateline='1497876501']

بیا بالاخره داداشمون اومد دمت گرم

همجنس هوایِ همجنس رو داره D:
حتی باوجود اینکه من از بیشتر پسرا بدم میاد |:

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۰۸ - IM JUST TIRED - 19-06-2017

(19-06-2017، 15:48)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:46)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:44)دریا17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-06-2017، 15:41)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجاش قدیمیه 

نه والاه خواهر گلو درد داشتم اب نمک قرقره کردم مقداری رفت پایین این اثراته همونه

نه ی خورده جو گیر شدی دختر دور برت زیاد شده واسه همینه

ضمن تمامه احترامی که برات قاعلم باید بگم صدتا دختر هم بینم باشه جو نمیگیرتم و 

کافر همه را به کیش خود پندارد 

دلیل اینکه با سما شوخی کردم این بود که از قدیم میشناختمش ولی یه ذره ناراحت شد حالا نمیدونم جو گیری چی بود بعدشم این جا مجازیه واقعا کسی با چندتا دختر مجازی جو گیر بشه خیلی....
ای بابا بخدا نمیخواستم ناراحتت کنم فقط یه شو خی بود همین
احساس کردم یه ذره توهین کردی واسه همین مجبور شدم واکنش بدم منم عذر میخوام