انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 (/showthread.php?tid=282666)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Sirvan10_a - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:42)ρυяρℓє ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:29)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:23)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی سیروان
آرمیتا دیگع مخ کی ها رو زد؟
قرار بود وقتی رفتم توی گروه تلگرانیشون همچیو بهم بگن میگفت بجه های قدیمی از من خوششون اومده 10

میگم قدرمو بدونین میگین نه بابا من گل وین انجمن درسته یکم شلوغم ولی بازم بپه باحالیم

صبر کن الان میرم نیفهمم بهت میگم

عع ؟ میخواستن مُخ توروهم بزنن D:
تو باور نکن اینایی ک گفتنو :| D:
فقط بلدی توی ذوقم بزنی
باور نکردم وگرنه الان توی گروهشون عضو شده بودم 14

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Jack Daniel'ѕ - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقانه های من و صنم هم به اونجا حواله می کنی یا جا دیگه؟D:

نههه اون دیگه جایگاه اصلیه ک نمیشه گفت D:
ولی شاید باش کنار اومدم ._.

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - م‍حمّد - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:29)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:23)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی سیروان
قرار بود وقتی رفتم توی گروه تلگرانیشون همچیو بهم بگن میگفت بجه های قدیمی از من خوششون اومده 10

میگم قدرمو بدونین میگین نه بابا من گل وین انجمن درسته یکم شلوغم ولی بازم بپه باحالیم

از من بهت نصیحت...
وقتی میری گروهشون تنها باش(کسی دو و برت نباشه) Telegh_59

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - امیر‌حسین - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:46)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:39)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:38)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بهم یادد بدین که چجوری تگ کنم؟

@"user name‌"

اینم از رفیقات ممد .

پی وی تلگراممونم‌ا اومدن
کوروش؟
پی وی اومدن تا وقتی که چیز بدی ننویسن بد نیست :-#

ا‌ومدن ی چیز مسخره نوشتن ما فهمیدیم خودشونن :/

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - ßяɪcε - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:43)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Tιɳα"
تینا اومده*-*

میبینی توروخدا هر موقع نیستم یه چیز میشه .. (بار سوم شد!)
اینم شانس مایه •_•

(27-04-2020، 0:48)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:46)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:39)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:38)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:37)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه بهم یادد بدین که چجوری تگ کنم؟

@"user name‌"

اینم از رفیقات ممد .

پی وی تلگراممونم‌ا اومدن
کوروش؟
پی وی اومدن تا وقتی که چیز بدی ننویسن بد نیست :-#

ا‌ومدن ی چیز مسخره نوشتن ما فهمیدیم خودشونن :/
زرنگ کی بودی؟
اَی بابا...

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - امیر‌حسین - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:46)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:44)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی سیروان

اسکرین شات بگیر .
پیاماشو پاک کردم 10
الا همه پاک کردین دگ D:

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - Jack Daniel'ѕ - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:46)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خودنمایی می کنه 2mo5

بخدا ک هنوز ندیدی هیچیو:/

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 - sober - 27-04-2020

(27-04-2020، 0:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2020، 0:44)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقانه های من و صنم هم به اونجا حواله می کنی یا جا دیگه؟D:

نههه اون دیگه جایگاه اصلیه ک نمیشه گفت D:
ولی شاید باش کنار اومدم ._.

کف کش همونه که نمی تونی بگی مودبانه شه D:
کار خوبی می کنی

(27-04-2020، 0:43)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Tιɳα"
تینا اومده*-*

چی چی اورده؟