انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ (/showthread.php?tid=286890)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 03-07-2020

من ناراحت نمی‌شوم
تو هم لازم نیست ناراحت شوی 
داشتن اعتقاد متفاوت، 
نباید موجب جداییِ آدم‌های باشعور بشود ...

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 03-07-2020

(03-07-2020، 15:57)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:51)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:47)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:44)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ρυяρℓє_ѕку

زندم نگران نباش  Telegh_43

چطوری ؟ D:
اخماتو باز کن زشت میشی ._. (گول زدن بچگیا )

عارفه تو چطوری ؟ ._.
بدی نیسم اگ این استرس کارنامه دیپلم بذاره -_-

ابن دیپلمم بگیرین راحت بشین ، استرس نداشته باش
تو و زرا اینقد رو درس زوم کردین ک شادیای زندگیتونو محو میکنین
میدونم من جای شما نیسم ولی شماها ک تلاشتونو کردین پس با استرسو ناراحتی نمیتونین ک عوض کنین چیزی رو
ب توهم باید مثه زرا زور بگم ؟ D:

من برا درس از شادیام نمیگذرم تااامااام

سس ماست لطفا!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - Ɗєя_Mσηɗ - 03-07-2020

(03-07-2020، 15:58)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ناراحت نمی‌شوم
تو هم لازم نیست ناراحت شوی 
داشتن اعتقاد متفاوت، 
نباید موجب جداییِ آدم‌های باشعور بشود ...

باشعورا خوردن به پستِ هم D;

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ɪᴄᴇ - 03-07-2020

(03-07-2020، 15:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لهنتی یه فوشایی به من دادن D:
میترسم گروه بزنم اجداد موردِ عنایت قرار بگیرن D:

+ خوبه ک درک میکنی (: ♥

کی؟ گل خوردن :// 

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρυяρℓє_ѕку - 03-07-2020

(03-07-2020، 15:57)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:53)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:50)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:47)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:44)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ρυяρℓє_ѕку

زندم نگران نباش  Telegh_43

چطوری ؟ D:

عارفه تو چطوری ؟ ._.

همون طوری .
هار هار هار Bc3

ت چطوری؟ ایش

من به شما چی گفته بودم ؟!
عایا خودتم قبول داری ک تنبیهت کنم ؟ و اره این زوره لنتی D:
هار هار نکن زشت میشی D:

ریحون هیچوقت بد نیست ._.
بدم باشه خوب میشه D:

ت من چی گفتی ؟D:
اقاا مگه چیشده چخبرررته D: چیکار کردم ، بشین سر جاتا هیچیم نیس مَن D:
زشت خودتی ایش

آفرین ب عشقت رفتی Telegh_38

به به ._. چی گفتم ؟ ._.
زرا میزنم بری تو دیوارا دختر حرف گوش کنی باش D:
خودم تو و عارفه رو ادب میکنم ._.
کوچکتر هسم ولی گلد میکنین ب حرف من گوش نمیدین D:

البته D: ♡

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 03-07-2020

(03-07-2020، 15:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:51)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:50)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:47)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:46)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_59

دگ گروه نزدی :V

همه تباها جمعمون جم بود D:
دگ حسش نی ._.

تباها رو باید شوت میکردی بیرون D:
اره والا ._.

ولشون کن بزار ت حال خودشون باشن D:

فدایَت ♥

(03-07-2020، 16:01)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:57)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:53)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-07-2020، 15:50)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چطوری ؟ D:

عارفه تو چطوری ؟ ._.

همون طوری .
هار هار هار Bc3

ت چطوری؟ ایش

من به شما چی گفته بودم ؟!
عایا خودتم قبول داری ک تنبیهت کنم ؟ و اره این زوره لنتی D:
هار هار نکن زشت میشی D:

ریحون هیچوقت بد نیست ._.
بدم باشه خوب میشه D:

ت من چی گفتی ؟D:
اقاا مگه چیشده چخبرررته D: چیکار کردم ، بشین سر جاتا هیچیم نیس مَن D:
زشت خودتی ایش

آفرین ب عشقت رفتی Telegh_38

به به ._. چی گفتم ؟ ._.
زرا میزنم بری تو دیوارا دختر حرف گوش کنی باش D:
خودم تو و عارفه رو ادب میکنم ._.
کوچکتر هسم ولی گلد میکنین ب حرف من گوش نمیدین D:

البته D: ♡

نچ نچ D:
تو گلد نکن بشین سر جات D:

آره ببی چقد خوبم 40

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - red_Queen - 03-07-2020

به به
همه ی خوشگلا اومدن گ آ Big Grin

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - ρυяρℓє_ѕку - 03-07-2020

(03-07-2020، 16:00)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی؟ گو خوردن :// 

آرامشتو حفظ کن اخوی D:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - *Aɴѕel* - 03-07-2020

قبلا گ.ا یه چیز دیگه بود
الان همه خودشونو میگیرن-___-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ - کــــــــــⓐرمَن - 03-07-2020

جای ابجی رها خالی