انجمن های تخصصی  فلش خور
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ (/showthread.php?tid=63256)

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - pink devil - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــآرا بازمـ که پلـاسـ شـدی اینجـآ کـارو زندگـی نداری؟!Big Grin

سلـامـ

به سـلآم عجقـــوو! ^_^
بر خر مگس معرکه لعنت ، بازم خواهره زن داداشم پیداش شد .. !
Big Grin
خوبی عزیزم؟!
اوه اوه ، الان میاد قمپز در میکنه و میره!
Big Grin

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - τοxικ - 09-10-2013

سلام بر همگي دوستانSmileSmile

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mason - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:27)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من قرم با همتون!cry girl

بـــــــــلـــــه...:|

دروغ نمیگم cry girl

لـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوســــــــــــ Big Grin

من که هر چی بشه قهر نمیکنم Confused

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

نقل قول: اصن من قرم با همتون!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 44
آهای خوشگله! دگیه دوسم نداری!؟

نقل قول: سِی!
تارا و فرید در حالِ نوشابه باز کردن واسه همن!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 44

رُزی؟!>_<
بیا نوشابه باز کنیم!(:
کی؟! کجا!؟

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - T A R A - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:25)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـامـ

ای بابا-_-

تو که دوباره اومدی! مگه قرار نبود گُمشی؟!=/

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - сÜтε Đévìł ツ - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:25)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: هووووووف
دیروز رفتم آمپول زدم،زنیکه اینقد بد زده نمیتونم راه برم►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 44
Big Grin دبستان بودم یادمه یه دکتره از خواب پاشد امپور رو خیلی ناجور و محکم زد. قشنگ انگار که ترکش خمپاره بهم خورد! همش می گفتم آی آی آی مجبور شدم برم رو کوله عموم مانند این مجروح های جنگی.

تازه آمپوله پنی سیلینم بودDodgy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mason - 09-10-2013

اوه اوه نگو ادبیات حالم بد میشه Big GrinConfused
من توی ادبیات افتضاحم Dodgy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
aclic ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Luminous ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MAKAN ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ღSnow Princessღ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
₦!₮¥Д ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ ، 3 مهمان

امیر رضا مگه نرفت کلآس زبآن؟!

وقتی از سایت یا انجمن میری بیرون 15 دقیقه طول میکشه نام کاربریت افلاین بشه.

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - ღSηow Princessღ - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:28)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـامـ

به سـلآم عجقـــوو! ^_^
بر خر مگس معرکه لعنت ، بازم خواهره زن داداشم پیداش شد .. !
Big Grin
خوبی عزیزم؟!
اوه اوه ، الان میاد قمپز در میکنه و میره!
Big Grin

هــر هــر بذا یه خطاره تعریف کنمـ که اصلـاً خنده دار نیست شایدمـ باشه نمیدونمـ

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - T A R A - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:28)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:27)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:23)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:22)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من قرم با همتون!cry girl

بـــــــــلـــــه...:|

دروغ نمیگم cry girl

لـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوســــــــــــ Big Grin

من که هر چی بشه قهر نمیکنم Confused
بیشوور .. kaffe2

(09-10-2013، 15:28)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اصن من قرم با همتون!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 44
آهای خوشگله! دگیه دوسم نداری!؟

نع!kaffe2