انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - poya - 22-06-2012

برای تشکر باید سپاس بزنید

RE: پیشنهادات - ♥ Sky Princess♥ - 25-06-2012

پیشنهاد میکنم بخش کل کل رو بردارید چون توی انجمن های دیگه وقتی من بخش کل کل رو باز کردم بستنش و گفتن در این انجمن بین هیچ کاربری دعوایی وجود نداره و با وجود این بخش ممکنه یک کل کل ساده به دعوا کشیده بشه و کاربران از یک دیگر ناراحت بشن Sleepy
چی میشه انجمن ما هم اینطوری باشه ؟من خودم توی کل کل ها از خیلی ها ناراحتم و هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون چرا میخوایم کاربرا از هم دیگه دلگیر باشنHuh

RE: پیشنهادات - ps3000 - 25-06-2012

(25-06-2012، 20:46)emma نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشنهاد میکنم بخش کل کل رو بردارید چون توی انجمن های دیگه وقتی من بخش کل کل رو باز کردم بستنش و گفتن در این انجمن بین هیچ کاربری دعوایی وجود نداره و با وجود این بخش ممکنه یک کل کل ساده به دعوا کشیده بشه و کاربران از یک دیگر ناراحت بشن Sleepy
چی میشه انجمن ما هم اینطوری باشه ؟من خودم توی کل کل ها از خیلی ها ناراحتم و هیچ وقت نمیتونم ببخشمشون چرا میخوایم کاربرا از هم دیگه دلگیر باشنHuh

موافقت ميشه!

بعضيا اصلا جنبشو ندارنو نميفهمن!

(25-06-2012، 21:10)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-06-2012، 20:46)emma نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقت ميشه!

بعضيا اصلا جنبشو ندارنو نميفهمن!

خیلی ممنون
چون به قول سروش اونایی که جنبه شو ندارن باعث ناراحتی دیگران هم میشن

RE: پیشنهادات - pink devil - 25-06-2012

اره نازنین کاملا قبول دارم...
من که باهرکی کل کل کردم اون شب حالم گرفته شده از بس فوش خوردم...
پس لطفا کل کل رو ببندین!

(25-06-2012، 21:29)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره نازنین کاملا قبول دارم...
من که باهرکی کل کل کردم اون شب حالم گرفته شده از بس فوش خوردم...
پس لطفا کل کل رو ببندین!

مرضیه جان کل کل بسته شده عزیزمHeart

RE: پیشنهادات - melodi+ - 26-06-2012

لطفا همین الان این موضوعو ببندید:
دربارهی کاربری به نام emmaهر کی میار فقط یه بی احترامی میکنه به نازنین و میره!

RE: پیشنهادات - white angel - 30-06-2012

آقا صابر پیشنهاد میدم محض رضای خدا اون آواتارتونو عوض کنین..TongueTongueTongue

RE: پیشنهادات - امیررضا* - 01-07-2012

سلام اقا صابر لطفا یک فکری برای این بی ادب ها هم بکنید در بازی های دخترانه و با زی های دیگه مثل بازی ...چون همه بی ادبی می کنند لطفا همه ی نظر ها رو نگذارید

آقا صابر پیشنهاد میدم محض رضای خدا اون آواتارتونو عوض کنین.

نه اقا صابر اما اگه کردین به من بدین

RE: پیشنهادات - EMINEM2 - 02-07-2012

میگم خوب نیست برای پروفایل ها هم سیستم سپاس بزنین؟خیلی حال میده ها!