انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» (/showthread.php?tid=297515)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - shghyegh - 28-06-2021

(28-06-2021، 18:17)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:06)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماشالا داستان زیاد داره اگه خواستی منم بفرستم چنتا

امروز تو گ.آ به من میگفت مادربزرگ:/

منم اولا آبجی بودم عب نداره Telegh_01

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - моои - 28-06-2021

(28-06-2021، 18:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:17)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امروز تو گ.آ به من میگفت مادربزرگ:/

نع من از اولش رل و خانومم بودم ولی توگ.آ برا اینکه باز داف پیدا کنع به من میگف مادربزرگTelegh_01

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - Mohlek - 28-06-2021

(28-06-2021، 18:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع من از اولش رل و خانومم بودم ولی توگ.آ برا اینکه باز داف پیدا کنع به من میگف مادربزرگTelegh_01

با ریهام منم ازینکارا ؟ :V

حالا دیگه پ.خ مارو هم جواب نمیدی...

شقایق پ.خ تو خالی کن)=

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - shghyegh - 28-06-2021

(28-06-2021، 18:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهاااا نمی‌خواست از دس بده گرفتم Telegh_01

(28-06-2021، 18:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا چی بگم شما انگار حال ما رو ندارید گفتیم تنهاتون بزاریم)=

عاره پسره اوسکولیه کلا:/

(28-06-2021، 18:22)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهاااا نمی‌خواست از دس بده گرفتم Telegh_01

عاره دقیقاTelegh_01

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۳» - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 28-06-2021

@امیر539
I Fix you(:

(28-06-2021، 18:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:22)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما غلط بکنین حاج خانوم
شما پ.خ مارو جواب ندادین وگرنه ما که اگه همه سپاسگزارن ؛ ما چار پاسگزاریتونیم اصن :v

(28-06-2021، 18:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:22)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما غلط بکنین حاج خانوم
شما پ.خ مارو جواب ندادین وگرنه ما که اگه همه سپاسگزارن ؛ ما چار پاسگزاریتونیم اصن :v

شما هم از همه ی پ.خ هام فقط یکی رو جواب دادین گ.آ رو هم کلا بیخیال زدین

(28-06-2021، 18:25)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-06-2021، 18:24)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما غلط بکنین حاج خانوم

شما هم از همه ی پ.خ هام فقط یکی رو جواب دادین گ.آ رو هم کلا بیخیال زدین

در ۲۴ ساعت گزشته کلا یه پ.خ بینمون رد و بدل شده که من همرو جواب دادم

ریهام خودتی!؟
چته تو