انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ✘Nina✘ - 18-07-2015

(18-07-2015، 22:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAiden Pearce

درود بر تو

ستاره ها رووووووو

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - esiesi - 18-07-2015

(18-07-2015، 22:55)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Aiden Pearce ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×...Icy Girl...× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاغامحمدپارسا:الکی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘sArA✘ ، 1 مهمان

علی ؟! .-.
زنده ای آیا ؟!؟!؟!؟!؟!؟

سلام مشتی

چُطوری برادر گرام؟!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Aiden Pearce - 18-07-2015

(18-07-2015، 22:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:53)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAiden Pearce

درود بر تو

خخخ
درود
خوبی؟خوشی؟

سلامتی 
شما؟
میشناسمت عایا ؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - عاغامحمدپارسا:الکی - 18-07-2015

(18-07-2015، 22:52)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:48)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:39)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من من من من 
اخ یکی مث خودم پیدا شد Angel Angel
یسسسس بزن قدش
جوگیریی
اسمش چیه؟؟ماله من arrow
حالا املاشو نمیدونم درست نوشتم نمیدونم Rolleyes
یووووهوووو

اسمم ninaa
اسم کلن هم Tabrizlilar

اروو رو هم نگاه میکنی جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ 

خخخ من fighter ام
هوریییییا
خوشبختم-___*
منم عزیزم

اسم کلن اروو هست؟؟؟؟

منم یه روزمعتادش بودمالان حالم ازاسمش بههممیخوره سه تااکانت تانحال شیش وهفت داشتم همرودادم ب دوستام

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 18-07-2015

ههه چه راه خوبی برا فهمیدن اسم

(18-07-2015، 22:55)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAiden Pearce

درود بر تو

ستاره ها رووووووو

زیادن ؟ Big Grin
(18-07-2015، 22:55)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:55)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Aiden Pearce ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
esiesi *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
×...Icy Girl...× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاغامحمدپارسا:الکی ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘sArA✘ ، 1 مهمان

علی ؟! .-.
زنده ای آیا ؟!؟!؟!؟!؟!؟

سلام مشتی

چُطوری برادر گرام؟!

خوبم داشی
تو چی ؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 18-07-2015

(18-07-2015، 22:56)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:52)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:51)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:48)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:44)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسسسس بزن قدش
جوگیریی
اسمش چیه؟؟ماله من arrow
یووووهوووو

اسمم ninaa
اسم کلن هم Tabrizlilar

اروو رو هم نگاه میکنی جیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ 

خخخ من fighter ام
هوریییییا
خوشبختم-___*
منم عزیزم

اسم کلن اروو هست؟؟؟؟

منم یه روزمعتادش بودمالان حالم ازاسمش بههممیخوره سه تااکانت تانحال شیش وهفت داشتم همرودادم ب دوستام

نهههه نکردی این کارو من دارم کلی رو این اکانت وقت میزارم
هان؟الان از اسم کلنم حالت بهم میخوره یا کلش؟

(18-07-2015، 22:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ههه چه راه خوبی برا فهمیدن اسم

خب نمیشناسمت

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - عاغامحمدپارسا:الکی - 18-07-2015

کلش ازهمه چیزش زندگیم ب خاطرش رفت ب فنا

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ✘Nina✘ - 18-07-2015

(18-07-2015، 22:56)عاغامحمدپارسا:الکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یسسسس بزن قدش
جوگیریی
اسمش چیه؟؟ماله من arrow
یووووهوووو

اسمم ninaa
اسم کلن هم Tabrizlilar

خخخ من fighter ام
هوریییییا
خوشبختم-___*
منم عزیزم

اسم کلن اروو هست؟؟؟؟

چرا جالت بهم میخوره
به خاطر حرف هایی که در موردش میزنن؟؟
(18-07-2015، 22:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-07-2015، 22:55)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامAiden Pearce

درود بر تو

ستاره ها رووووووو

زیادن ؟ Big Grin

مشخص نیست؟؟؟