انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=265383)

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ÆMÆշЇÑζ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:12)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوروش مثه اینکه امروز باید اِفشاگری کنی .__.

طفره رفتن دیگه جواب نمیده :v

اصن يه m چرا اينقد كنجكاوتون كرده آيا؟؟!! o__o

بيست سوالي هم فايده نداره :|

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - _Lσѕт_ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:08)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:13)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:09)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نويسندگي؟؟تبريك؟؟ پووه...

بازم متشكرم  : )

دخترت كجآس؟؟؟  Smile

اون هم هس:|
ولی منظورم زن گرفتنت بود (: 
:|
چن وقتی هس ک همه چی بی اهمیته (: 
از دنیا هم بی خبرم :|

:|||

به سلامتي اگ زن گرفتم بم معرفيش كن با هم اشنا بشيم.. o__o

والا ما تنها اقدامي كه كرديم فقط واسه شيوا بود كه تو رو به عنوان نامادري بش داديم  ://

...

(:

روحاني رييس جهمور شد...تنها خبر مهم چند وقته همنيه ... فقط همين..!!

بعله (: 
ولی اون m قضیش چیه ؟ ._.#

اون m دختر نيس... زنه  : )

فك كنم همين چند روز پيش شد 44 سالش...!!

اشتباه زدي  Smile

زهرمآر :|
+ ب من دروغ نگو -___- 
( دروغ حرام است ._. ) 

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:13)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:09)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:05)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:01)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:57)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی ^^ * ! :|
+
من کسيو زخمی نکردم :|
آره آره :|

میدونم کُلی گفتم ._.
من اخلاقِ بدی ازت ندیدم ._.

یا خدا .___.
حس میکنم قبلا به عنوانِ کاربرِ نامحسوس فعالیت میکردم :||
همه رو میشناسم هیچکی منو نمیشناسه :|||

:||||
آره :/ شایدم :| چرا آخه ? ://

نمیدونم .___.
تعدادِ زیادی سطحی میشناختنم خب یادشون نمیاد الان :||
تعدادِ کمی عمیق میشناختنم که خب اونا هم نیستن دیگه :||

من همه چی و یادم میاد :|
حتی اوناييم ک منو نميشناسن یا کم پیدا هستنو :|
ولی تو اصلا یه بارم نبودی :/
اصلا باهم حرفم نزدیم :|||
ولی خوشحالم ک منو میشناسی ^_^ :| !

شاید اگه اون پروفایل که خودمم الان یادم نمیادو ببینی بشناسی .___.
قبلا برعکسِ الان خیلی گ.آ نبودم بعضی وقتا بچه ها میگفتن بیا ._.

رضا و شیدا و آرمین و یه سری دیگه رو اگه بشناسی من دوستِ همونا بودم .___.

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - _Lσѕт_ - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:12)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بيست سوالي هم فايده نداره  :|

چون ی فرد دیگه ای همـ مث تو زده.k (: 
همین دگ ._.# 

(24-05-2017، 11:15)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اینجا لطفا دعوا نکنید !
محدثه يذره مهربون تر باش ...!
بهار توام ول کن !._.

ول کردم که قضیه آرومه
تو فک کن یه درصد ول نکرده بودم
اونوقت ...

هعي بابا خفن.. :/

(24-05-2017، 11:16)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اون اِم رو هم ندیدم ، دارم فعلا جَو میدهم /._.\

تاپیکِ صندلی داغ کجاس؟ :v

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:14)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:59)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:54)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:47)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 10:43)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همچنین :/

اخلاقت چِشِه ؟ !  :|

دری اسمت قبلا چی بود؟ جدیدا حس میکنم میشناختمت .___.
هیچی :| فقط رو عن داره اسکی میره :/

ايرر ايزيست ايبل :|
واقعا ? :/
+
من یا ميرم علوم سیاسی یا ميرم گرافیک ._.

اشتباه محضه گرافيك... بدبخت ميشي  :||

علوم سياسي باز بهتره...

حداقل آيندش تضمين شدس..

ب نظر من مهم نیس آدم چی ميخونه .... مهم اینه ک تو اون بهترین باشه (:

بايد بدونی كه چی ميخونی..كه تو اون بهترين باشي..!!

همش مهمه..!!
میدونم چی میخوام بخونم ._.
تحقيقم کردم !
رشته ی خوبیه .-.
تو گفتی چی میخوای بخونی ??:|
یادم رفته :/

نتم بسی بسیار ضعیف است :/

سپاس نمیدم به بزرگواریِ خودتون ببخشید ._.\

(24-05-2017، 11:17)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ی فرد دیگه ای همـ مث تو زده.k (: 
همین دگ ._.# 

ماييدي گارو تو :||

اون كه دوست صميمه..!! تقريبا از اول وردمون تو انجمن با هميم و شايد هم دختر نباشه اون فرد..زياد مطمعن نباش : )

آقا من پاك و تك روام بكش بيرون ديگ هليا ://

RE: ஜ۩۩ஜ.ChAtRo0m V£r$!0N 304( riyasat jomhori)ஜ۩۩ஜ - -Demoniac- - 24-05-2017

(24-05-2017، 11:15)♡ BAHAR ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2017، 11:08)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان اینجا لطفا دعوا نکنید !
محدثه يذره مهربون تر باش ...!
بهار توام ول کن !._.

ول کردم که قضیه آرومه
تو فک کن یه درصد ول نکرده بودم
اونوقت ...
بذار من بگم اونوقت چی میشد !
یا اخطار می گرفتی یا بن میشدی (: