انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρσєѕɪ - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشی واسم بخر غزل خوشگله :VVVVV

آيفون خوبه؟ ((:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - bOoOoOy - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:31)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2020، 22:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيفون خوبه؟ ((:

نه یازده دو صفر میخوام
وحید مرادی میگفت این گوشی ساده منه :V
اونجوری =VVVVV

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρσєѕɪ - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:33)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2020، 22:31)Reine نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيفون خوبه؟ ((:

نه یازده دو صفر میخوام
اونجوری =VVVVV

حتما توام وقتي كه برات گرفتم ميري ميگي كه اين گوشي خيلي خيلي ساده ي منه باور نميكنين؟! بعد ميزني ميشكَنيش ميگي كه حالا بهتون ثابت شد سادس؟ |:
منم بايد برم دوباره برات بخرم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - bOoOoOy - 06-06-2020

حال ندارم دیگه ادامه بدم
مواظب خودتون باشید
خدافظ

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:33)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيفون خوبه؟ ((:

نه یازده دو صفر میخوام
اونجوری =VVVVV

از پول سفر حج یکم بزا کنار برا نیاز روزانه ت حاجی :vvv

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - DarkLight - 06-06-2020

من معتقد بودم پول خوشبختی نمیاره و نمیتونه
از تهِ دل خوشحالم کنه تا اینکه امروز دوهزار تومن
از تو جوب پیدا کردم و از خوشحالی تشنج کردم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 06-06-2020

هیشی نوموخام D:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - *Aɴѕel* - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:49)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عشق به پول خوشبختی آورد :v

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - DarkLight - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:51)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2020، 22:49)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی پولی نباشه عشقی درکار نی

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - *Aɴѕel* - 06-06-2020

(06-06-2020، 22:55)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-06-2020، 22:51)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی پولی نباشه عشقی درکار نی

من شوخی کردم عزیزم

اون خوشبخته که پول میارع آدم هر چقدرم پول دار باشه اما آرامش و خوشبختی نداشته باشه بدبخته(: