انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:30)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:27)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

dit

pou

چرا خشونت):
2mo5

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:29)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:27)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خواب پاک از سرم پریده  Telegh_34

سر شبه تازه خواب معنی نداره kaffe2

قبلنا 10 شب می‌خوابیدم 8 صبح پا می‌شدم =)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:23)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:21)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه حرف اسنپ شد
اسنپ یه بخش برای اجاره هتل و ویلا نداره؟

نمیدونم واقعا من ندیدم
ولی جاباما هست برای ویلا

اونو که توش فعالیت دارم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

تنها چیزی که حالمو خوب میکنه اینه قلنجامو بشکنه یه نفر fishing

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:31)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:31)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نداری؟
مطمئنی؟

بخدا ندارم
خودتم در جریانی

بیا بریم برات دنبال زن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:33)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:31)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخدا ندارم
خودتم در جریانی

بیا بریم برات دنبال زن

خرجیمو میدی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:32)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:29)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا خیلی ببشتره
هر میس کال ۱۰ تا تکست میاد پشت بندش
خداروشکر فعلا نتا قطعه تکست نمیشه داد
ولی من راضیم (((: بگای سگ بره از نسخی من^_^
توله سگ چقدر داره حال میکنه (((:
از امشب تکست سیم کارت باز شد ولی هااا
(17-01-2026، 2:30)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگزکلی همش امفتامینه
باید با ادم درستش باشی تا چیز خوب دستت باشه

به خدا نیست بیتا (((:
در بهترین و پیور ترین و گرون ترین حالت ۳۰٪ باشه خلوصش
فعلا که دست مردم کرک میدن میگن بیس بزنین عشق کنین (((:

تکستاشو اینجا اپلود میکنم بخندیم
اره میدونم نیست
ولی با خلوص ۷۰٪ میشه پیدا کرد دست ادمای درست
سخته ولی پیدا میشه
در نهایت ماجرا هیچ ککی تو ایران ۱۰۰٪ اصل نیست
ولی چیزی ک کارو راه بندازه هست

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:30)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:29)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحث های امشب شاهکاره(((=پاره شدم

امشب دیگه زدم به سیم آخر
بذار یه چیزی بهت بگم
یک روزی به این حرف من میرسی
توی یه تایمی از زندگیت یهو ناخواسته یک فردی وارد زندگیت میشه که تمام غم گذشته تو میبره
تو رو همونطور که هستی میپذیره
و زندگیتو شیرین میکنه
ولی الان نه به گذشته فکر کن و نه به آینده
در لحظه زندگی کن و اول یاد بگیر به خودت عشق بورزی
از این غار تاریک غم بیا بیرون و ببین که کار کردن رو خودت چقدر میتونه شیرین و با ارزش باشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:33)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا خشونت):
2mo5

ng2

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

@Tensor بیا بالا نقاش