انجمن های تخصصی  فلش خور
“گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ (/showthread.php?tid=292006)

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - єη∂ℓєѕѕღ - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:15)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تربیت سیز

منظورم از صفح محدثه بود ن ط اقای محترم

Telegh_01
اونا دیسن دااااااااا
گیز بولار صفحه دیلر یامان Telegh_01
اوسون منده دمه  Sleepy  Big Grin  Big Grin

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Emmɑ - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:11)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینک باهم میرین ماه عسل:/

وات:////!
وا من؟
ماه عسل؟!/=====
این وصله ها به من نمیچسبه!:///

(08-12-2020، 19:13)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اگه گرسنمون شد ستاره هارو قورت میدیم

حس نمیکنی زیادی برای دهنمون بزرگن (ستارع هاا :/؟

اوهوم
خب ماه عسل میرن درس بخونن دیه
نمیدونستی؟

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - سهَ‌ند - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:15)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تربیت سیز

منم با دَر بودم ولی دیوار شنید

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - *Aɴѕel* - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:16)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:13)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا من؟
ماه عسل؟!/=====

یه سیاه چاله هست...اندازه نوک خودکار...میتونه کل زمین رو قورت بده...
دهن ما چیش  کمتر از سیاه چاله است¿¡

چاق میشیم:/
هعیییی))):
نمیام اصلا)))):
خودم تنها میرم)))):

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Emmɑ - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:17)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
اونا دیسن دااااااااا

ب یامان دی دا Big Grin
ترک لرین یاماناری اوه اوه Big Grin

(08-12-2020، 19:17)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم با دَر بودم ولی دیوار شنید

اهاااااا در کیمدی

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:17)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا من؟
ماه عسل؟!/=====

اوهوم
خب ماه عسل میرن درس بخونن دیه
نمیدونستی؟

ما مث شما ادما نیستیم که تو ماه علس درس بخونیم
ما تو ستاره ها درس پس میدیم

ما علس ._. خخخخ
ما عسل..

(08-12-2020، 19:18)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:17)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01
اونا دیسن دااااااااا

ب یامان دی دا Big Grin
ترک لرین یاماناری اوه اوه  Big Grin

Big Grin یوخ گیز بو مثبترین یاماندی

دمه دمه Big Grin Big Grin
گه بی کلاس اموزشی گویاخ بولارا اورگداخ Big Grin Big Grin

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:16)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سیاه چاله هست...اندازه نوک خودکار...میتونه کل زمین رو قورت بده...
دهن ما چیش  کمتر از سیاه چاله است¿¡

هعیییی))):
نمیام اصلا)))):
خودم تنها میرم)))):

خو به مامانم میگم برامون نون پنیر بذاره... خخخ

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - *Aɴѕel* - 08-12-2020

(08-12-2020، 19:21)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-12-2020، 19:17)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی))):
نمیام اصلا)))):
خودم تنها میرم)))):

خو به مامانم میگم برامون نون پنیر بذاره... خخخ
بگو دوستاتَن بیان:^