انجمن های تخصصی  فلش خور
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* (/showthread.php?tid=294812)

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Prometheus - 02-03-2021

(02-03-2021، 10:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 10:44)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییی لعنتی سوپرایز شدم -___-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/SC20110103-110009-1.jpg

پولی چیزی نریخت برات؟:|>

فک کنم یادت رفته اینجا ایرانه ها -_-
پولم میکنه تازه... پول بده؟ :/

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - ᗩᐯᗩ⁷ - 02-03-2021

(02-03-2021، 10:46)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 10:38)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوتا بیا ای بشر ._.=//

:|

من کوتا نمیام پس کوتا بیا
=|

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 02-03-2021

(02-03-2021، 10:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 10:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پولی چیزی نریخت برات؟:|>

فک کنم یادت رفته اینجا ایرانه ها -_-
پولم میکنه تازه... پول بده؟ :/

تف._.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Medusa - 02-03-2021

(02-03-2021، 10:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه قشنگ ترینو درست ترین حرفارو میزنی
همیشه دقیقا میدونی چجوری باید توصیف کنی که طرف بگه آخ دقیقااااااااا
منم هنوز گ.ا قدیمیارو میخونم
خیلی وقتام میبینم تو لیست افراد انلاین بعضیا که مهمانن دارن گ.ا قدیمیارو میخونن
بعد میشین فکر میکنم یعنی کدوم یکی از بچه هاست که اومده داره گ.ا قدیمیارو میخونه ^-^

قُبونت شم بابا. 

آخه دعوا و متلک و داستان و اینام زیاد بود. یه وقتایی که یادش میفتم می‌گم خب تو دلت برای چی تنگ شده زن؟ همه‌ش فشار روانی بوده که.

ولی خب چیزای خوبم داشته دیگه. دوستیامون مثلاً.  من یادمه با یه سریا هررر روووز حرف می‌زدم. هررر فاکین روز! 24/7 . نمونه‌ش فریما و رها و ...

ولی الان دیگه خبریشون نیست، و خب، صمیمیت قبلنامونم از بین رفته دیگه. در حد چطوری و چه خبر و اینا فقط حرف داریم باهم دیگه. :"

خوشحالم که شماها هنوز هستین. مثل قبل و بهتر از قبل حتی.  ❤️

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 02-03-2021

(02-03-2021، 10:53)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 10:44)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه قشنگ ترینو درست ترین حرفارو میزنی
همیشه دقیقا میدونی چجوری باید توصیف کنی که طرف بگه آخ دقیقااااااااا
منم هنوز گ.ا قدیمیارو میخونم
خیلی وقتام میبینم تو لیست افراد انلاین بعضیا که مهمانن دارن گ.ا قدیمیارو میخونن
بعد میشین فکر میکنم یعنی کدوم یکی از بچه هاست که اومده داره گ.ا قدیمیارو میخونه ^-^

قُبونت شم بابا. 

آخه دعوا و متلک و داستان و اینام زیاد بود. یه وقتایی که یادش میفتم می‌گم خب تو دلت برای چی تنگ شده زن؟ همه‌ش فشار روانی بوده که.

ولی خب چیزای خوبم داشته دیگه. دوستیامون مثلاً.  من یادمه با یه سریا هررر روووز حرف می‌زدم. هررر فاکین روز! 24/7 . نمونه‌ش فریما و رها و ...

ولی الان دیگه خبریشون نیست، و خب، صمیمیت قبلنامونم از بین رفته دیگه. در حد چطوری و چه خبر و اینا فقط حرف داریم باهم دیگه. :"

خوشحالم که شماها هنوز هستین. مثل قبل و بهتر از قبل حتی.  ❤️
پارازیتتتتتتت
به منم توجه کنید):

(02-03-2021، 10:45)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم نسیم کجاست راستی ؟ دلم براش یه ذرههههه شده >.<

داستان فرنودو فرستادم براش، اومده بود خونده بود. :" ولی خب، اینجا زیاد نمیاد در کل. باید بکشونیمش به زور. ._.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 02-03-2021

(02-03-2021، 9:42)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 9:18)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقده خوشمله *^^^^^*
یهو خانوممون صدامو باز کرد گفت بخون ._.
مشکلی نیست گلم(;

(02-03-2021، 9:36)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیر فلشخور :/
بیشتر ب مهد کودک میخوره تا خانه سالمندان

@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
تلگرام به فنارفت

ی چیزی بگو شوکه نشم :/
باز چ غلطی خوردی .-.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Emmɑ - 02-03-2021

@"Alien"
همش توبه میکنم هیچکیو تگ نکنم اما دلم نمیاد مثل شماها سنگ دل نیستم|:

(02-03-2021، 10:57)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چ غلطی خوردی .-.
برو تل ببین هست یا پاک شده
بعد بیا ادامشو بگم

(02-03-2021، 10:45)Helen. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-03-2021، 10:44)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صنم که منم خب. صمیمی بودیم؟ می‌تونی چندتا نشونه بدی؟ یادم نمیاد چرا. ایح.

اه صنممممم سلامممممم
خوبی؟

سلاااااااام عزیزدلم.
ولی خب جدی میگم. بگو کی‌ای؟ نشونه‌ای چیزی؟ هِلِن آشناست برام. یه ذره قلقلک لازم داره ذهنم فقط.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ - 02-03-2021

(02-03-2021، 10:57)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Alien"
همش توبه میکنم هیچکیو تگ نکنم اما دلم نمیاد مثل شماها سنگ دل نیستم|:

(02-03-2021، 10:57)ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز چ غلطی خوردی .-.
برو تل ببین هست یا پاک شده
بعد بیا ادامشو بگم

پاک شده شوتور!