انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Tensor - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:36)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Tensor بیا بالا نقاش

بیام بالا چی بگم والا (((: من امروز این انجمنو پیدا کردم، الانم دارم میبینم همه سال ۲۰۱۲-۲۰۱۴اکانت ساختید، یه جمع خیلی قدیمی از دوستای خیلی قدیمیه که از دوازده سیزده سالگی همدیگه رو میشناسید ((((:

من حرفی ندارم بزنم ((((: هر بیست دقیقه یبار رفرش میکنم چتا رو میخونم سرگرم بشم تو بی نتی Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Wanton - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کِی تموم می‌شه روزت اونوقت؟ 

ساعتای کارم مدتیه اینطوریه. در حالت عادی تا ۶-۷ صبح کار می‌کنم. این روزا ارتباطم قطعه آنچنان اهمیتی نداره کی تموم شه روزم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

vlesس://f422216f-0cf6-4252-ad04-768c070bd21b@t.darya.uk:8080?encryption=none&security=none&type=ws&host=api10.tgju.org&path=%2F#ViP2

اینم تست کنین

(17-01-2026، 2:36)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:33)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونو که توش فعالیت دارم

خب اکیی باهاش؟
دیوارم میتونی بزاری

یه مدت خوب بود
الان کارم کساده

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:35)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکستاشو اینجا اپلود میکنم بخندیم
اره میدونم نیست
ولی با خلوص ۷۰٪ میشه پیدا کرد دست ادمای درست
سخته ولی پیدا میشه
در نهایت ماجرا هیچ ککی تو ایران ۱۰۰٪ اصل نیست
ولی چیزی ک کارو راه بندازه هست

خب همین دیگه قربونت
من حرفم اینه چرا یه درصدی که نمیدونی چقدره شیشه بزنی
هیچکسم که راستشو نمیگه بهت ((:
خب برو کریستال بگیر بزن دیگه چه کاریه حداقل درصدش مشخصه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

vlesس://f422216f-0cf6-4252-ad04-768c070bd21b@t.darya.uk:8080?encryption=none&security=none&type=ws&host=api10.tgju.org&path=%2F#ViP2

اینم تست کنین

هیچی نشد):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:32)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا گه میخوره
خیلی عن بزرگی خورد ک باهاش کات کردم
رو مود خایمالیه بیشتر تا دردسر
البت لازم ب ذکره ی شب ک اومد دم خونمون ز زدم ب پلیس و اومد بهش گفت بره
خیلی تخم‌کار اضافی کردن نداره رو مود چیز لیسیه تا برگردم
ولی من ک برنمیگردم لج کردم^_^

خب خداروشکر
مراقب خودت باش Heart

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

عمرم اکانتم هم‌سن ایشون شده
@_sehun_
۳ ساله نیومده انجمن، احتمالا هیچوقتم نیاد.
ولی آره.
چقدر با اسمش شوخی میکردم.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:44)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:35)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکستاشو اینجا اپلود میکنم بخندیم
اره میدونم نیست
ولی با خلوص ۷۰٪ میشه پیدا کرد دست ادمای درست
سخته ولی پیدا میشه
در نهایت ماجرا هیچ ککی تو ایران ۱۰۰٪ اصل نیست
ولی چیزی ک کارو راه بندازه هست

خب همین دیگه قربونت
من حرفم اینه چرا یه درصدی که نمیدونی چقدره شیشه بزنی
هیچکسم که راستشو نمیگه بهت ((:
خب برو کریستال بگیر بزن دیگه چه کاریه حداقل درصدش مشخصه

نوووو کریستال خیلی مواد طوره
من ترجیح میدم گول بخورم‌کک میزنم تا کریستال

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - _ƇRAƵƳ_ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:45)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمرم اکانتم هم‌سن ایشون شده
@_sehun_
۳ ساله نیومده انجمن، احتمالا هیچوقتم نیاد.
ولی آره.
چقدر با اسمش شوخی میکردم.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

یه جا دیگه هم بود
اونجا رفتم سراغش
ولی رفتش یه دفعه(:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینم تست کنین

(17-01-2026، 2:36)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اکیی باهاش؟
دیوارم میتونی بزاری

یه مدت خوب بود
الان کارم کساده

شرایط درست شع برمیگردی ب روال قبلی نگران نباش