انجمن های تخصصی  فلش خور
►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ (/showthread.php?tid=63256)

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - τοxικ - 09-10-2013

چقدر من خوشحالم خر كيفمBig GrinBig Grin

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - ღSηow Princessღ - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: گرفتمت داداش!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48

تارا عروســم!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48
نکن این کارارو .. ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48
داداشم دسش رو زن بلند نمیشه .. منم دلم نمیاد تورو بزنم .. پریا رو میزنماا!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48
اندیشه ی خوبیه ها! چون نمی خوام تارا چپو چلاق بشه و چهرش بهم بریزه پریا رو بزنیم هرگاه خواستیم تارا رو تنبیه کنیم!
منـ مشکلـی ندارمـ ولـی هرکـی جلو اومـد جونش با خودشـهSleepy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - Mason - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ ، 卐frist love卐 ، *!*karola*!* ، F A R I D ، jasmin... ، ghazal.s ، pink devil

لامصبا دوست ندارین باشم اینجا بگین خو :|
گفتم بدرود بیشتر از درود سپاس گرفت :|

ماکان ؟؟؟ Dodgy
(09-10-2013، 15:39)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:37)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:35)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:32)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:31)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشوور .. kaffe2
عمته !!! kaffe2

عمه ی عمته kaffe2
خالته kaffe2

سروین کجاس؟kaffe2

بچته!
نوه تِ kaffe2

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - pink devil - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:39)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:37)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساکت پریای بی سلیقـــه! :|
خیلی هم قشنگه! ..
اُووووی بدخُوی مرضیهههه ..
اُوووی بدخُوی فرید!
هیچی .. بَدخُــو حالت خوبه؟! (:

خوبمـ چونـ بـه آرزومـ رسیدمـBig Grin

خواننده فقط محسن چاووشـی همینو بس

بقیـه چرت وپرت میخونن والبته بابک جهانبخش همـ خوبـه ولـی بقیـه تعطیل!!!

منـ بدخوی تو هستمـ امـآ وآسـه فـرید بخوی نیستمـSleepy

احسان خواجه امیری چی؟!Dodgy
بهتر ، هرچی طرفداراش کمتر ، به نفعِ خودمه!^_^
بدخُوی منی؟!Dodgy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - M.K.N - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:40)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ ، 卐frist love卐 ، *!*karola*!* ، F A R I D ، jasmin... ، ghazal.s ، pink devil

سپاس شده توسط F A R I D ، F A R I D

نگا فرید انقدر خوشش اومد دوبار سپاس داد :|

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - FARID.SHOMPET - 09-10-2013

نقل قول: سـلآم دوسی!^_^ ♥
آوره ، دارم لُپِ دوس پسر خیالیمو میکشم!-____________-

تــــــآرآآآآآآآآیـم؟!>_<
میبینی فرید؟!
من همیشه ایده های خوبی میدم!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48
Big Grin دختره ی خل و چل! دوست پسر خیالی داره!!!!

نقل قول: منـ بدخوی تو هستمـ امـآ وآسـه فـرید بخوی نیستمـ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48
هرکی بخوای مرضیه باشه بدخوای منم هست!Sleepy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - ~JaSmIn~ - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:37)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:34)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:32)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-10-2013، 15:27)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.gallery.avazak.ir/albums/userpics/10172/1%20%2816%29~0.jpg
هر کسی اینو 

یا اینو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.gallery.avazak.ir/albums/userpics/10172/1%20%2814%29~1.jpg

بذاره برا اواتارش من هر کاری براش میکنم :/
مــن مــیـزآرم.چــی کــآر مــیـکنــی؟؟؟Big Grin

هر کار !! Big Grin

مــثــآل بــزن خــو عــزیــز

کــَـــفــشآتو بذآر تو بَستنیـ بعد بستنـی رو بخور....

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - T A R A - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:39)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلآم دوسی!^_^ ♥
آوره ، دارم لُپِ دوس پسر خیالیمو میکشم!-____________-
تــــــآرآآآآآآآآیـم؟!>_<
میبینی فرید؟!
من همیشه ایده های خوبی میدم!Big Grin

مــرمــریم ^_^

من یه داداش میخواما ...!!Dodgy
(09-10-2013، 15:40)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: حوصله ندارم پ.خ کنم همینجا شمارمو بهت میدم!►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ 48
جی؟!Angry

شوخی کردم!Confused

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - ღSηow Princessღ - 09-10-2013

منـ رو سروینـ حساسمـآ!!!!!!!!!!!!! تــآرا بفرست تا نرفتمـ بهت یه زنگ بزنمـ کـآرت دارمـDodgy

مرضیــه حسود هرگـز نیاسود!!!Sleepy

RE: ►گفتگــوے آزاد نســخــه ی 55◄ - M.K.N - 09-10-2013

(09-10-2013، 15:41)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان ؟؟؟ Dodgy

بله؟:|