انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:45)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عمرم اکانتم هم‌سن ایشون شده
@_sehun_
۳ ساله نیومده انجمن، احتمالا هیچوقتم نیاد.
ولی آره.
چقدر با اسمش شوخی میکردم.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

بچم الان کنکوریه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:45)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@_sehun_
ولی آره.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

بچم الان کنکوریه

پشمامممم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

شب بخیر بچه ها بوس ب همتون لاو یو

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:47)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:42)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

vlesس://f422216f-0cf6-4252-ad04-768c070bd21b@t.darya.uk:8080?encryption=none&security=none&type=ws&host=api10.tgju.org&path=%2F#ViP2

اینم تست کنین

یه مدت خوب بود
الان کارم کساده

شرایط درست شع برمیگردی ب روال قبلی نگران نباش

عید آره
یکم اوضاع بهتر میشه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:41)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیام بالا چی بگم والا (((: من امروز این انجمنو پیدا کردم، الانم دارم میبینم همه سال ۲۰۱۲-۲۰۱۴اکانت ساختید، یه جمع خیلی قدیمی از دوستای خیلی قدیمیه که از دوازده سیزده سالگی همدیگه رو میشناسید ((((:

من حرفی ندارم بزنم ((((: هر بیست دقیقه یبار رفرش میکنم چتا رو میخونم سرگرم بشم تو بی نتی Big Grin

کدوم شهر زندگی می‌کنی؟ 

(17-01-2026، 2:41)Wanton نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:39)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کِی تموم می‌شه روزت اونوقت؟ 

ساعتای کارم مدتیه اینطوریه. در حالت عادی تا ۶-۷ صبح کار می‌کنم. این روزا ارتباطم قطعه آنچنان اهمیتی نداره کی تموم شه روزم.

ساعت بدنت با آمریکا تنظیم شده

(17-01-2026، 2:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@_sehun_
ولی آره.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

بچم الان کنکوریه

نگو...
جدی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:47)_ƇRAƵƳ_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@_sehun_
ولی آره.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

یه جا دیگه هم بود
اونجا رفتم سراغش
ولی رفتش یه دفعه(:

آخ آخ چقدر بد
این روزا دیگه فضای مجازی، اونقدرا هم مجازی نیست
بنظرم نامردیه همینطوری بذاری بری به کسی چیزی نگی و خداحافظی نکنی
بالاخره یکی دو بار همکلام شدیم و شاید احیانا دلتنگ بشیم.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

فاطمه یازده ساله چه شکلی بودد)))=یادم رفتهههههه))))))=

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Tensor - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:51)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 2:41)Tensor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیام بالا چی بگم والا (((: من امروز این انجمنو پیدا کردم، الانم دارم میبینم همه سال ۲۰۱۲-۲۰۱۴اکانت ساختید، یه جمع خیلی قدیمی از دوستای خیلی قدیمیه که از دوازده سیزده سالگی همدیگه رو میشناسید ((((:

من حرفی ندارم بزنم ((((: هر بیست دقیقه یبار رفرش میکنم چتا رو میخونم سرگرم بشم تو بی نتی Big Grin

کدوم شهر زندگی می‌کنی؟ 

تهران. شهرک غربم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 17-01-2026

(17-01-2026، 2:47)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوووو کریستال خیلی مواد طوره
من ترجیح میدم گول بخورم‌کک میزنم تا کریستال

توله سگ خودتو گول میزنی؟ ((:
مواد مواده دیگه
به قول ترکا پخ پخ دی یاش غوروسی یوخدی (گه گهه خیس و خشک نداره)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 17-01-2026

@_sehun_
ولی آره.
فاطمه ۱۱ ساله خخ

بچم الان کنکوریه

۱۶ سالشه ها ولی
البته خرخونا از دهم شروع میکنن به خوندن و کنکوری میشن