انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 02-05-2026

(02-05-2026، 14:06)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی دی اِی چی بود؟ رایج نیست یا من خنگ شدم؟ ((: 

نه تنها رایج نیست
بلکه چندین و چند معنی مختلف داره بسته به کاربرد 
از یه تشکیلات انتزاعی توی کامیک Invincible تا شغل حقیقی، آموزش اسپشال نیدز و حتی کنترل گلوکوز و رژیم غذایی (((:

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 02-05-2026

(02-05-2026، 14:10)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 14:06)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جی دی اِی چی بود؟ رایج نیست یا من خنگ شدم؟ ((: 

نه تنها رایج نیست
بلکه چندین و چند معنی مختلف داره بسته به کاربرد 
از یه تشکیلات انتزاعی توی کامیک Invincible تا شغل حقیقی، آموزش اسپشال نیدز و حتی کنترل گلوکوز و رژیم غذایی (((:

دیگه در شرایطی که می‌دونی فقط نصف مغزم روشنه کاش همچین تسک‌هایی بهم ندی برای رمزگشایی.  

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - esiesi - 02-05-2026

(02-05-2026، 14:16)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه در شرایطی که می‌دونی فقط نصف مغزم روشنه کاش همچین تسک‌هایی بهم ندی برای رمزگشایی.  

خب درگیر ساید کوئست شدی جانم
یه بیت شعر آسون تر از رمزگشایی جی‌دی‌ای نبود خدایی؟ ):

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Medusa - 02-05-2026

(02-05-2026، 14:21)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2026، 14:16)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب درگیر ساید کوئست شدی جانم
یه بیت شعر آسون تر از رمزگشایی جی‌دی‌ای نبود خدایی؟ ):

یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه 49

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - *Aɴѕel* - 02-05-2026

45.

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - م‍حمّد - 02-05-2026

@اکانت فیک محمد
ممد که تو گور میگرفتی همه عمر، دیدی که چگونه گور ممد بگرفت

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 02-05-2026

(02-05-2026، 13:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشگلی رو باید اثبات کرد، تا عکس ندی لیبلشو نمی‌ذاریم روت

هم از بیرون درب و داغون، هم از درون درب و داغون، این چه زندگی‌ای بود واقعاً. ایشالا بعدی بهتر باشه واسه‌مون

من گول نمی‌خورم ((: تو مدرسه بهم یاد دادن به غریبه ها عکس ندم، البته خیلی وقته که از مدرسم میگذره (((:

نمیدونم چرا یاد آهنگ "زندگی" بانو هایده میفتم این روزا، خیلی به این شرایط میخوره

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - شـــقآیــق - 02-05-2026

هعی فلک

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - dadachkaiko - 02-05-2026

(02-05-2026، 9:40)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روان پاک

لطف داری

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Ɗєя_Mσηɗ - 02-05-2026

(29-04-2026، 22:44)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی بگم مهسا
نمیدونم بگم مثلا اینجا حیفه کاش از دس ندیم
یا بگم کاش از این وضعیت سگی نجات پیدا کنیم
یا بگم کاش نگن صلح و وضعیت ب قبل برگرده
یا بگم سگ تو جنگ کاش تموم کنن
واهااایایای

درکت میکم عشقم ((: خیلی وضعیت عجیبیه واقعاً
به معنای واقعی کلمه همه‌چی رو تجربه کردیم تو این سن ..

(29-04-2026، 23:28)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورت بگردم خودت که قشنگ‌ترینی Telegh_34

خدانکنه ناز من ♡ قشنگی از توعه ^^
دلم برات تنگ شده نیکی ): حالت چطوره؟