![]() |
آیا نماز می خونید؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: آیا نماز می خونید؟ (/showthread.php?tid=11639) |
RE: آیا نماز می خونید؟ - meloD - 28-07-2012 میخونم میخوننم میخونننم ![]() چون دلم برای خدا تنگ میشه ![]() RE: آیا نماز می خونید؟ - fc damash - 28-07-2012 ببینین بچه ها شاید من سنم کم باشه ولی این جور که از پروفایلاتون دیدم از خیلیاتون سنن بزرگترم ولی از نظر دیگه مثل همین نماز از بعضیاتون پایین ترم.من الان 22 سالم شده.ارزو میکنم ای کاش زما برگرده عقب تا اشتباهاتمو جبران کنم.7 سال نماز نخوندم.7 سال روزه نگرفتم.7 سال از یاد خدا غفلت کردم....اما خدا تو این مدت ازم غافل نشد.هر چند کسی از خدا غفلت کنه مرتکب گناه هم میشه تو این شکی نیست اما خدا با این اوصاف منو بازم به سمت خودش در اغوش گرفته اینو حس میکنم.شاید بعضی دوستان بگن چرا عربی باید خوند.به خدا منم از عربی زیاد خوشم نمیاد اما اینو در نظر بگیرین که اسلام دین واحدیه.و دین واحد زبان واحدی هم میخواد پس چه زبانی واحد تر از عربی که زبان معصومینمونه.و خدا قرانم عربی بر دل مبارک پیامبر نازل کرد.نماز خوندن باعث ارامش میشه.مخصوصا تو این زمونه که همه چیز این موحبت الهی رو(آرامش) رو از ادم میگیره و بعد از اون خوندن قران.من از اخوند دل خوش ندارم ولی ازشون بدم نمیاد.چون همه ی اخونارو نباید به یه چشم دید.واقا پشت حرفای قرایتی که میشینم حال میکنم با صحبتاش.ببخشید از بحث خارج شدم.در کل منظورم اینه که خیلی از شما ها دارین تازه اول زندگیه شرعیتونو پشت سر میزارین.دیر بجنبین شاید از غافله عقب بمونین.همیشه توکلتون به خدا باشه و اونو همیشه ناظر بر اعمالتون ببینین.در ضمن نه بابام نه مادرم و نه ایل و تبارم و نه خودم هیچ کدوم بسیجی نیستیم.خودمم همیشه دوست دارم ظاهرم به روزباشه.نه اینکه ابرو بردارم نه نوع لباس و تیپ زدن رو میگم.ریشم معمولا همیشه 6 تیغه. منم مثل خودتون عاشق ازادیم به شرطی که حق کسی دیگری پایمال نشه..... ایشالله در پناه خدا باشین....از طرف برادر کوچیکتون.... RE: آیا نماز می خونید؟ - چه گوارا - 29-07-2012 هیچگاه بهشت زیبا رو با این دنیای کثیف معامله نمی کنم RE: آیا نماز می خونید؟ - Ali MuSiC - 29-07-2012 کسایی که نمیخونن هم بعضی هاشون میگن گاهی اوقات میخونن ولی دروغه گاهی اوقات نداریم یا باید بخونید یا نخونید من موندم مگه بده راست گفتن و صداقت ![]() منم نمیخونم فقط موقعی که ابتدایی بودم میرفتیم از طرف مدرسه مسجد و یا نماز خونه اونجا نماز میخوندیم اونم کم ![]() RE: آیا نماز می خونید؟ - sara ss501 - 29-07-2012 بله می خونم RE: آیا نماز می خونید؟ - علی الهادی - 01-08-2012 رفیق واسیلی سوخانوف منم مثل شما فکر میکنم 'بنظر من ما ادم ها برای زهد و عذاب کشیدن به این دنیا اومدیم و هر چه بیشتر عذاب بکشیم بیشتر به خدا نزدیک می شویم RE: آیا نماز می خونید؟ - kian dadgar - 01-08-2012 من مسئله ي خدا هنوز برام نامفهومه و واضحه كه نماز نميخونم و تا وقتي براي من دلايل روشن نشه علاقه اي به اين كار ندارم. RE: آیا نماز می خونید؟ - vahid1027 - 01-08-2012 ![]() ![]() ![]() RE: آیا نماز می خونید؟ - 卐WaffenSS卐 - 01-08-2012 نه دیگه اونقدرهاهم ..... نیستم نمازوروزه به جای خود! RE: آیا نماز می خونید؟ - anti Nazi - 04-08-2012 کافر که نیستم نخونم حتما می خونم |