انجمن های تخصصی  فلش خور
پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس (/showthread.php?tid=12207)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - raha8919 - 31-10-2012

يني خاله بازي به معناي واقعي

فكرشو بكنين اموزش هايي كه بايد ببينن!!!

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - ~ ʀσᴢнɪηα ~ - 01-11-2012

(18-07-2012، 11:36)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه بچه ی پنج ساله ....
ولش کن نمیگم .Confused

در همین فکر بودم که ناگهان تو گفتیBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - •ДmịrHoSsiŋ• - 01-11-2012

وااااااا اين جوريش رو ديگه نديدم....حتما چند وقت ديگه هم يك پسر5ماهه با يك دختر 3ماهه ازدواج ميكنه!!!!!ConfusedConfused

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - عارفه - 23-11-2012

(18-07-2012، 11:09)cris m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره والا فردا ميبيني همون وقتي كه به دنيا ميان ازدواج ميكننSmileBig GrinTongue
با این وضعیت اگه تا دو سه روز دیگه دیدیم بچه ها به دنیا نیومده تو شکم مامانشون پیوند زناشویی میبندن نباید زیاد تعجب کنیمHuhHuhHuh

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - بهنام0241 - 11-12-2012

2mo5اخه شما چی از ازدواج حالیتونه؟
به جا لباس عروسی میخوان پوشک تنشون کنن
899 899

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - poyan lover you - 11-12-2012

خوبه والا هنوز مهد کودک نرفته بچه دارم میشنConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - بهنام0241 - 12-12-2012

(24-07-2012، 8:56)توتو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قابل توجه افرادی که میگن چرا اونا ازدواج کردن و من هنوز موندم!!!:آخه مگه الان اون دو تا بچه میفهمن زندگی مشترک یعنی چی؟؟؟ به جان خودم شب اول عروسی به جای بببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببوووووووووووووووووققققققققققققق پا میشن خاله بازی میکنن ... هان چیه ؟ چرا اینجوری نگام میکنی؟ باور کن راست میگم چون این دو تا کلا الان نمیقهمن سکس و شهوت و ... چیه . اگرم که بدونم بازم احساسش نکردن ... من اگه جای یکی از این دو بچه طفل معصوم بودم خودکشی میکردم ... چون دید اینا الان نسبت به هم مثل دوست ،همبازی است نه همسر آینده ... لطفا دیگر پدر و مادرا به خاطر معروف شدنشون _اون هم به صورت موقت _بچه هاشونو بدبخت نکن...

مگه خودت میدونی شب اول چیه بچه؟
توهم دست کمی از اونا نداری کوچولو

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - ♕ρяιηcєѕѕღsαяαh♕ - 12-12-2012

rding تو رکورد های گینس ثبت نمیشه؟ من [i]که هرچی گشتم نبود

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - سوچلا - 26-12-2012

تو این سن که پسره پول نداره
ولی اگه بابا پسره پول دار بود خودم 1 ماهگی می گرفتمشUndecidedUndecidedUndecidedUndecided

RE: پسر ۵ ساله با دختر ۳ ساله ازدواج کرد! +عکس - دختر آبادانی - 26-12-2012

وجدانن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا اینا همش کلکهWink