انجمن های تخصصی  فلش خور
حجاب اینترنتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: حجاب اینترنتی (/showthread.php?tid=133350)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: حجاب اینترنتی - A General - 09-07-2014

درسته
یه مسلمون این کارارو نمی کنه

RE: حجاب اینترنتی - * aylar * - 09-07-2014

خیلی ممنون

RE: حجاب اینترنتی - -Edgar - 09-07-2014

(09-07-2014، 13:02)deadpool.ps نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:54)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:51)deadpool.ps نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم ميگم حجاب به چادر نيست.
بلكه به منحرف نبودن و پوشش هست.
پوشش هم نه ما تو هر دینی میخوام انسان بودن رو یاد بگیریم
نچ
توي قران نوشته بايد پوشش داشته باشي
قبول دارم پوشش مهمه ولی هدف اصلی ما تو هر دینی چیه ؟

RE: حجاب اینترنتی - deadpool.ps - 09-07-2014

(09-07-2014، 13:10)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:02)deadpool.ps نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:54)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 12:51)deadpool.ps نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ
اينو راس ميگي

RE: حجاب اینترنتی - -Edgar - 09-07-2014

(09-07-2014، 13:12)deadpool.ps نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 13:10)black sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نچ
اينو راس ميگي
در زمان قدیم چون مردم نمیفهمیدن پیامبر نمی تونست که علمی توضیح بده میگفت حرامه یا حلال الان همش از نظر علم ثابت شدست
پیامبر گفت دروغ حرامه از نظر علم زمانی که مادروغ میگیم یه ماده ای تو بدن ما ترشح میشه که باعث فراموشی زود رس و پیری میشه و از نظر روحی رو انسان خیلی تاثیر داره
خوب پیامبر نمیتونست اون دوره علمی حرف بزنه میگفت دروغ حرامه

RE: حجاب اینترنتی - armin van buuren - 09-07-2014

(09-07-2014، 11:03)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 10:58)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی اخرین مد کفن است¿¡¡¡¡¿¿¿¿¡

همین طرز فکراس که جامعمون از فرهنگش عقب مونده 

خانوم رویا شما علاقه شدیدی به مردن و کفن و جسد دارید به طور واضح معلومه 

متاسفانه طرز فکر شما گذشته رو قبول داره گذشته برای هر کس درسیه برای اینده هر کسی این نیست که ما با طرز فکر دیویست سال پیش به زندگیمون ادامخ بدیم یقین داشته باشید هیچ وقت با این طرز فکرا پیشرفتی صورت نمیگیره چون مال گذشتس و فقط باید از گذشته اموخت
اوه یعنی منظور شما این می تونه باشه که با بی حجابی جامعه پیشرفت می کنه تازه مگه چه جوری رعایت حجاب جامعه رو از فرهنگش عقب می ندازه .منظور شما ازواژه ی فرهنگ چیه؟؟؟!!!
اوه اوه ببین من نه از بی حجابی دفاع میکنم نه از با حجابی چون نه اینکه همه چیه مملمتمون گل و بلبله فقط یه حجاب کمه ¡¿¿¿¿ من به عقاید دیگرون احترام میزارم چه بی حجابش چه باحجابش. کشور با بی حجابی و با حجابی پیشرفت نمیکنه خودتونو گول نزنید باید فرهنگمونو بالا ببریم شما خیلی سنتی فکر میکنی یا خودمونی بگیم عصر حجری حالا من به عقایدتون احترام میزارم منظور من اینه

RE: حجاب اینترنتی - آرین..... - 09-07-2014

هههههههههههههع ممنون خوب بود.....HeartHeartHeart

RE: حجاب اینترنتی - ηἔ∂Δ - 09-07-2014

(09-07-2014، 13:33)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 11:03)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-07-2014، 10:58)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی چی اخرین مد کفن است¿¡¡¡¡¿¿¿¿¡

همین طرز فکراس که جامعمون از فرهنگش عقب مونده 

خانوم رویا شما علاقه شدیدی به مردن و کفن و جسد دارید به طور واضح معلومه 

متاسفانه طرز فکر شما گذشته رو قبول داره گذشته برای هر کس درسیه برای اینده هر کسی این نیست که ما با طرز فکر دیویست سال پیش به زندگیمون ادامخ بدیم یقین داشته باشید هیچ وقت با این طرز فکرا پیشرفتی صورت نمیگیره چون مال گذشتس و فقط باید از گذشته اموخت
اوه یعنی منظور شما این می تونه باشه که با بی حجابی جامعه پیشرفت می کنه تازه مگه چه جوری رعایت حجاب جامعه رو از فرهنگش عقب می ندازه .منظور شما ازواژه ی فرهنگ چیه؟؟؟!!!
اوه اوه ببین من نه از بی حجابی دفاع میکنم نه از با حجابی چون نه اینکه همه چیه مملمتمون گل و بلبله فقط یه حجاب کمه ¡¿¿¿¿ من به عقاید دیگرون احترام میزارم چه بی حجابش چه باحجابش. کشور با بی حجابی و با حجابی پیشرفت نمیکنه خودتونو گول نزنید باید فرهنگمونو بالا ببریم شما خیلی سنتی فکر میکنی یا خودمونی بگیم عصر حجری حالا من به عقایدتون احترام میزارم منظور من اینه
 اونوقت شما که عصر حاضری فکر می کنیدعقایدتون چیه

RE: حجاب اینترنتی - خانوم خوشگله!!! - 09-07-2014

خدا گفت که هرجور دوست دارید باشیه نکنید فقط گناه نکنید اگه این جوری باشه تمام امریکا،اسپانیا،افریقا......باید برن جهنم

RE: حجاب اینترنتی - ηἔ∂Δ - 09-07-2014

(09-07-2014، 14:13)خانوم خوشگله!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا گفت که هرجور دوست دارید باشیه نکنید فقط گناه نکنید اگه این جوری باشه تمام امریکا،اسپانیا،افریقا......باید برن جهنم
 خدا اینو گفته؟؟!!! اینقدر از خودتون حرف درست نکنید.این قسمت  هرجور دوست دارید باشید فقط گناه نکنید با سند ومدرک اثبات کن