انجمن های تخصصی  فلش خور
اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید (/showthread.php?tid=150010)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - دختر اریایی - 15-01-2015

اعتراف میکنم یه بار شهریه مدرسمون که زیاد بود خانواده ها اعتراض کردن بعدش مدرسمون شهریه رو یه ذره کم کرد ولی من به خانوادم نگفتم بقیه پولو بالا کشیدم زدم به جیب تقریبا فک کنم 250 تومن بود BlushBlushBlush

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - BAILANDO - 15-01-2015

من علاقه ای به یکی ندارم ولی اون عاشقمه

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - خوشگل خانووووم - 15-01-2015

الان حضور ذهن ندارم بذار بعدا یادم بیادWink

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - brave3 - 16-01-2015

اعتراف میکنم اول ابتدایی که بودم یه دزده منو سوار موتورش کرد...crying

هیچی دیگه خودش اومد نزدیک خونمون پیادم کرد و گفت:« برو فقط برو! مخمو خوردی انقدر حرف زدی...»Angel

نخند...کمبود هم صحبت درد داره، خنده نداره..Dodgy

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - α∂ ρяιηcєѕѕ∂ - 16-01-2015

اعتراف میکنم بچه که بودم مامانم هرچی رژلب میخرید من سر به نیستش میکردم(البته هنوزم اینطوریم)BlushBlush

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - Alisaa - 16-01-2015

عتراف میکنم که وقتی بچه بودم به دانش اموز میگفتم داشن اموز

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - اقیانوس اشک ها - 16-01-2015

اعتراف میکنم ۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰

ها????

چیه????

حتما باید مثه شماها سوتی باشم??????

اقا من همه کارام عاقلا نه س

اعتراف معتراف ندارهSleepy:cool:

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - ♥h@di$♥ - 16-01-2015

اعتراف میکنم اون موقع که کوچیک بودم...خواهرم که میرفت مدرسه میرفتم لباساشو میپوشیدم....
.
اعتراف میکنم یه بار دفتره شعره خواهرمو ورداشتم....واونم هرچی گشت دنبالش پیداش نکرد...ولی خودم عذاب وجدان گرفتم رفتم دادم بهش گفتم افتاده بود زیره تختم!

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - جوجه طلاz - 16-01-2015

من اکثر خلافام با سه تفنگداره.هر کاری بکنیم با هم میکنیم ولی خب میترکونیم.

خب این اعتراف مربوط به 12سال پیشه.من یه خاله دارم که شدیدا وسواسیه و خیلی ناز و ادا داره.اون سال تابستون اومده بود خونه ی ما که یهو دقیقا یهو تصمیم گرفتیم واسش شربت وسواس پرون درست کنیم.نه اینکه بخوایم اذیتش کنیم یا احیانا بکشیمش ها...فقط قصدمون خیر بود و بسBig GrinBig Grin
واما شربت وسواس پرون:یه لیوان شربت پرتقال خوشمزه و توپ البته به اضافه ی یه عالمه تف و انگشت پا که توش زده بودیم و مو که توش شسته بودیم و خلاصه هر چیزی که فکرشو بکنین توش بود.

ولی چه فایده شربتو که واسش بردم گفت نه خاله جان شربت نمیخوام واسم آب بیار.هنوز بعد از این همه سال نفهمیدم خاله ام چه کار خیری کرده بود که اونروز اون شربته رو نخورد و هنوز داره به زندگیش ادامه میده.
البته بعدش خودمون به این نتیجه رسیدیم که اگه خورده بودش به احتمال99درصد وسواسش که میپرید هیچ خودشم میپرید.:am4:

RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - Nυмв - 16-01-2015

ایـن دفـه اعتـرآف میـکنــم هـر چــی نــگـآ میـکنــم اصـــن موجــودی مزخـرفـتـر از خـودم نــمی یـآبمــ(=

#تفــــآوت تــآ چــه حــد |: