![]() |
|
موسیقی شیطانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: موسیقی شیطانی (/showthread.php?tid=16512) |
RE: موسیقی شیطانی - s.amiri - 13-12-2013 درضمن خوبه خودتون میدونین که خود آزاری و چنین کارای مزخرف رو فقط افراد بیمار و روانی میکنن تاحالا شما فرد آروم و صلح طلب رو به این شکلای وحشت آور ببینید یادمه یه بار قسمتی از کتاب شیطان پرتان رو خوندم دقیق یادم نیست که کدوم صفحش بود ولی نوشته بود ممکن است روز قیامتی نباشدجهنمی نباشد و اگر هم بود .... یادمه که اون روز با داییم که فوق لیسانس برقه ولی فردی مذهبیه بودم اون گفتش که این ترفندیه که با این کار فرد رو به شک میندازه که اینم ممکنه درست باشه و با این کار باعث میشن فرد منحرف شه ولی قرآن با تمام تآکید و به طوری قطعی میگه که قیامتی هست و خدای یگانه ای وجود داره چرا از دینی حمایت میکنی(شیطان پرستی) که میدونی همه ی عقایدی رو داره بهت تحمیل میکنه که خودشم به عقایدش شک داره میگه ممکن است قیامتی باشه جهنمی باشه و اگرم باشه... من به دینی اعتقاد دارم که بطور قطعی میگه قطعا خدا یگانه است و دشمن سرسخت شما شیطانه قطعا قیامت با بهشت و جهنمش وجود داره و هر کسی هم جزای کاراش رو میبینه حالا اگه کاراش بد بودن عذاب میکشه و اگر خوب بودن در رفاه و شادمانی خواهد بود (13-12-2013، 18:12)sheybolkhazib نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برادر من اگه سکوت خوب بود امام حسین (ع) این کارو میکرد و ایشون از هر کسی به این کار لایق تر بود امر به معروف و نهی از منکر یادتون نره من نمیخوام خون آقام با این حرفای نا بخردانه پایمال بشه پس غیرت مسلمانها کجا رفته که اجازه میدم به دین امام حسین اینجور توهین بشه و گریه ها و مرگ حضرت رقیه هیچ بشه حضرت رقیه از ما انتظار داره که از قیام پدر عزیزش دفاع بشه ممنون RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 13-12-2013 ممنونم دیگه حرفی باقی نمیمونه RE: موسیقی شیطانی - s.amiri - 13-12-2013 اولا شما الان دارین با یه مسلمون حرف میزنین پس به عقاید من احترام بزارین و اسم بزرگان منو با احترام به زبون بیارین با کلمه ی میشه گفت نمیشه بحث کردن منبع بیارین یکی از کتابای تفسیر ابرهان فی تفسیر القرآن مولفش سید هاشم بحرانی و... که حوصله ی نوشتنشو ندارم RE: موسیقی شیطانی - ♣♦♠l♥k♠♦♣ - 13-12-2013 ميشه لفطااينوبرام ترجمه كني؟ RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 13-12-2013 دوستان شرمنده من نبودم کجا بودیم؟ آهان یادم اومد اونجا بودیم که آقای شررررر گفتن سر معانی کتاب ما اختلاف وجود داره. اول یه سوال بپرسم.شما خودتو یه شیطان پرست میدونی؟ RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 13-12-2013 (13-12-2013، 22:24)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سوال بعدی رو دیگه اگه جواب بدی عالی میشه: چند سالته؟ مردونه جواب بده RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 13-12-2013 خوب دوست عزیز مارو اسگل فرض کردی؟ ما هارو خیلی خنگ در نظر گرفتی ها! دیگه هرکی دوسه تا کتاب معمولی درباره ی شیطان پرستا خونده باشه اینو میدونه که سن فراماسون ها باید حد اقل باید 21 سال تمام باشد برو اول یکم تحقیق کن بعد ادعای فراماسون بودن کن RE: موسیقی شیطانی - ERF@N - 13-12-2013 (13-12-2013، 23:19)sheybolkhazib نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فراماسون ایدئولوژیک RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 13-12-2013 (13-12-2013، 23:24)sharrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب اینکه علاقه داری دلیل نمیشه که فراماسون باشی؛درضمن من فراماسونری هیچ ربطی به شیطان پرستی نمیدم،اینا کاملا جدای از همن RE: موسیقی شیطانی - sheybolkhazib - 13-12-2013 میدونی!!جالب اینجاست که ادعا میکنی که خیلی کتاب میخونی و ..... ولی اینو نمیدونی که تو ایران چندتا لژ فراماسونری هست. |