انجمن های تخصصی  فلش خور
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! (/showthread.php?tid=165734)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - N@ughty♥g!rl - 30-08-2014

(30-08-2014، 12:16)رجب 12354 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اعتماد به نفسیHuhHuhHuh
بله دیگه ما از خودمون اطمینان داریم

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014

(30-08-2014، 12:03)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کنید دیګه اه

من اګه به کسی توهین کردم معذرت میخوام
تمومش کنید دارم اذیت میشم اشکم دراومد بسه دیګه
تورو خدا بسه
نازنین واسه حرفای الکیه اینا اینجوری ناراحت میشی؟؟؟

آخه وقتی حرفاشون فقط در حد یه حرفه و شدیدا مسخرس چرا ناراحت میشی

(30-08-2014، 12:20)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:18)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:16)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:14)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:12)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهین نکن
ادم هر جا که میره نباید تربیت خانوادگیشو نشون بده
خوبه خودتم میگی شما تربیت دارین
چرا اینجایین

خدارو شکر توهین نکردم
نظر شخصیمو تو این موضوع نوشتم
یه عده حمله کردن
منم جواب دادم
نه توهین کردم
نه چیزی
ولی عده تا اون جا که شد توهین کردن
دیگه اینجا درمورد ژاوی حرف نزنی

من هر جا
هر وقت
هر جا که دلم خواست
در مورد هر چی
هر کی
میتونم صحبت کنم
مشکلی داری؟
بشین گریه کن
گریه مال شما پسراس پس بحرف اونقد که فکت بریزه

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014

هلنا راست میګه دیګه درمورد ژاوی من یه کلمه هم حرف نزن
ببین تو اګه طرفدار بارسایی چرا درمورد کسی که تو قهرمانیا و بازیای سخت بهش مدیونی اینجوری حرف میزنی؟
آدم که نباید انقد زود همه ی بازیای خوبه اسطورشو فراموش کنه و سریع بالا رفتن سنشو مسخره کنه
crying

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014

(30-08-2014، 12:18)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:16)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:14)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:12)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:11)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگی به سن هنی به عقله
شما هام که عقلتون نمیرسه

توهین نکن
چرا اینجایین

خدارو شکر توهین نکردم
یه عده حمله کردن
منم جواب دادم
نه توهین کردم
نه چیزی

(30-08-2014، 12:18)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طرفدار بارسا هستم
بعد اسپانیا
بله
اگه کاسیاس پنج تا خورد برا سنشه
همون طور که عوامل سنی دیگه ای هم تو تیم بودن
طرفدار بارسایی اینجا داری ضد بارسا حرف میزنی
میفهمی

من طرفدار بارسام
میتونم از اینا طرفداری کنم
دوباره بمونن روز به روز بیشتر گند بزنه
من میگم بارسا برا پیشرفت نیاز به جوون داره

(30-08-2014، 12:23)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین تو اګه طرفدار بارسایی چرا درمورد کسی که تو قهرمانیا و بازیای سخت بهش مدیونی اینجوری حرف میزنی؟
آدم که نباید انقد زود همه ی بازیای خوبه اسطورشو فراموش کنه و سریع بالا رفتن سنشو مسخره کنه
crying
نازنین اشتبا خوندی

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014

(30-08-2014، 12:22)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2014، 12:03)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بس کنید دیګه اه

من اګه به کسی توهین کردم معذرت میخوام
تمومش کنید دارم اذیت میشم اشکم دراومد بسه دیګه
تورو خدا بسه
نازنین واسه حرفای الکیه اینا اینجوری ناراحت میشی؟؟؟

آخه وقتی حرفاشون فقط در حد یه حرفه و شدیدا مسخرس چرا ناراحت میشی

مرسی ماهان جون از حمایتتcrying
ولی خب همه اینجا میدونن من چقد ژاوی رو دوست دارم نمیدونم این خانوم چرا یهو اینطوری باهاش حرف زد
منم اصلا طاقت این حرفاشو ندارمcrying

(30-08-2014، 12:24)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهین نکن
چرا اینجایین

خدارو شکر توهین نکردم
یه عده حمله کردن
منم جواب دادم
نه توهین کردم
نه چیزی

(30-08-2014، 12:18)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من طرفدار بارسا هستم
بعد اسپانیا
بله
میفهمی

من طرفدار بارسام
بارسا جونم داره

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014

(30-08-2014، 12:23)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying

همون اول گفتم
وقتی بازیش خوب بود
ازش طرفداری میکردم
اگه دوستش داشتم برای عشقه به بارسا بود
اگه الانم میگم بره برا اینه که بارسا رو دوست دارم

RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014

(30-08-2014، 12:24)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توهین نکن
چرا اینجایین

خدارو شکر توهین نکردم
یه عده حمله کردن
منم جواب دادم
نه توهین کردم
نه چیزی

من طرفدار بارسا هستم
بعد اسپانیا
بله
میفهمی

من طرفدار بارسام
خب شما میتونی نظر ندی :|