انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ (/showthread.php?tid=168073)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - *Nafas* - 02-09-2014

(02-09-2014، 9:39)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.-.

سلام .... ._.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ✘ЯØற!ηд✘ - 02-09-2014

(02-09-2014، 9:38)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همتون قهرمp336
نفس اصن مثه بقیه مدیرا نییییس کمتر از بقیه مدیرا خودشو میگیره

مگه ن نفس عخشی

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - τοxικ - 02-09-2014

(02-09-2014، 9:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 9:37)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شاید یکی دوست نداره سپاس بده حق نداری مجبور کنی میس شیوا:>

مجبور نیست بده این کار که جنبه فان داره بنظرت منی که بیشترین لایکو تو انجمن دارم نیاز ب دوتا لایک شما دارم؟Rolleyes

بله منم دنبال فرید میرفتم تو گفتگو همین میشد!

بزار یه چیزی بگم ناراحت نشی!

فقط به خاطر فرید و ماکان به اینجا رسیدی!
سپاسات هم همینجور!

پس برا من ادعا نکن بیشترینو داری!

باشه؟:>
حالا واقعا خوشحالم کن با یه خدافظیShy

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - hidden ninja - 02-09-2014

خب راست میگه دیگه حق با اونه....
حالا اگه گفتید منظورم کیه؟

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - ✘ЯØற!ηд✘ - 02-09-2014

(02-09-2014، 9:40)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-09-2014، 9:36)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عهههههه فـــــآطـــــــــی عــخـــشــــــــــــــیBig Grin

سلام عیزم .. (:
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A T Y *، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hidden ninja ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
NeginNg ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
parichehr1378 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~BAd bOY~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیرحسین@ ، 2 مهمان

عه نفس سلامHeart
چ طولی عسیسم

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Mïņ̃†êR - 02-09-2014

(02-09-2014، 9:40)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بنظرت منی که بیشترین لایکو تو انجمن دارم
-___-

تازه اختلافش با لایکایی ک دادم بیشتر 10000تاسBig Grin:cool:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - hidden ninja - 02-09-2014

هاها
من برم
طرف گورشو گم کرد

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - τοxικ - 02-09-2014

دیگه شرمنده ولی باید یه سری چیزارو گوش زد کرد تا بعضیا خودشو نگیرن :|

خیلی های دیگه هستن که باید بهشون گوش زد کرد یه چیزای رو

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - NeginNg - 02-09-2014

هر کدوم از دوستام ک عاشق ميشن ميان با من درد و دل ميکنن من ديگه هنگ کردم Big Grin

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - *Nafas* - 02-09-2014

(02-09-2014، 9:41)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس اصن مثه بقیه مدیرا نییییس کمتر از بقیه مدیرا خودشو میگیره

مگه ن نفس عخشی

:29dz:
منو میگه^___^
:500:
میسی عشخی:*