انجمن های تخصصی  فلش خور
بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=178603)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - ALI REZA J - 08-10-2014

داداش جواب من چی شد.من میرم کلاس.خدافظ.

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - سرباز خدا - 08-10-2014

جواب شما رو دادم
تاریخ رو تحریف نکن!!!

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - ALI REZA J - 08-10-2014

برو ب اون ادرس.دانلود کن تقویمو.ببین چ خبره.واقعا دیرم شده.خدافظ تا شب

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - سرباز خدا - 08-10-2014

مگه ادرس منو نرفتی
اون میگه 8/11
اینم تازه نمیگه 22 بهمن
میگه 21 بهمن

خدافظت

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - mahru - 08-10-2014

(08-10-2014، 16:41)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 16:36)mahru نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من با نظرات علیرضا کاملا موافقم .همین بسیجیا گند زدن به مملکت . هرجا به نفعشون بود اسلام به به بود هرجاهم به ضررشون بود یه فتوا صادر میکردن به اسم فلان بزرگ

حضرت علی میفرمایند
از نشانه های احمق همین بس که هر چه میشنود از دیگران تایید میکند

نگا کن من نگفتم این حرفو پس اعتراض به من نکن
چیزی میخوای بگی به حضرت علی بگو
ضمنا کجای دین رو ما تحریف کردیم به اسم فلان بزرگ؟؟
بگو کجا؟؟

باز که چرت گفتی......
شهادت حضرت معصومه 8/11 بوده نه بیست و دو بهمن
چرا حضرت علی رو جلو میندازی میترسی بارت کنم .نه من شعورم میرسه به شخصیت آدما توهین نکنم . دیدم که میگم .

ممنون میشم دیده هاتون رو ببینم

RE: بشتابید بشتابید سینمای ما فیلم.........نشان می دهد؟؟؟؟ - دختر شاعر - 08-10-2014

وای امریکا یه فیلم به نام داعش ساخته خیلی خنده داره
ولی +18 اساسیییییییییی

مداحه بسیجی که میگه مشروب حرومه اما واسه گرم شدن (بره روضه خونی امام حسین)مشروب میخوره

(08-10-2014، 17:29)mahru نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مداحه بسیجی که میگه مشروب حرومه اما واسه گرم شدن (بره روضه خونی امام حسین)مشروب میخوره

منبع
عکس
شخص
اسم
کی
هیچ منبعی نداری نشون بدی؟؟؟

(08-10-2014، 17:32)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2014، 17:29)mahru نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منبع
عکس
شخص
اسم
کی
هیچ منبعی نداری نشون بدی؟؟؟
نه اینترنتی شد که منبعشو بهت بگم.نه این بحث اونقد مهمه که اسمه طرفو بیارم