انجمن های تخصصی  فلش خور
داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: مسائل نظامی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=44)
+--- موضوع: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم (/showthread.php?tid=183739)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - سرباز خدا - 01-12-2014

جنگ کربلا پرچم ها پرچم الان عربستان بود
ضمنا
اون موقع به کربلا تاخت و تاز کردن
ماندگار نشدن
فرار کردن

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - Hitchcock - 01-12-2014

نقل قول: طبق حدیث امیر المومنین
نام هاشون از شهر ها گرفته شده
ابوبکر بغدادی
عمر الشیشانی
هر دو از فرماندهان
هر دو اسم شهر
خب اینم یه جور دیگه از تطبیق
جمهوری اسلامی
روح الله خمینی
علی خامنه ای
اکبر هاشمی رفسنجانی
همه هم اسم شهر

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - ARMIN.sh** - 01-12-2014

تنها میشه گف لعنت

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - سرباز خدا - 01-12-2014

فقط اسم ها صدق داره
پرچم سیاه
و فریاد شیعه کشی
و غیره

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - تیک تاک13 - 23-12-2014

یه جورنوشتی انتقام امامحسین(ع)روازعرب هامیگیریم که انگارعرب هاهمه یه جورن
همه جاخوب وبدداره
بعدنوشتی داعش منتظریم انگارتابیاداینجانابودمیشن
هیچ کشت وکشتاری اتفاق نمیوفته 
اینجام اگه بیادمیتونه تاجایی اینجاروهم به گندبکشه

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - AMO - 25-12-2014

Exclamation
Exclamation
Exclamation

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - ♥BAILANDO♥ - 25-12-2014

:cool::cool::cool:HuhHuh

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - سید محمد رضا معلمی - 15-01-2015

ببخشید بابای من عربه 
حالا بابای من مهم نیستامام مهدی سامراییه بی انصاف

(23-12-2014، 23:08)تیک تاک13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه جورنوشتی انتقام امامحسین(ع)روازعرب هامیگیریم که انگارعرب هاهمه یه جورن
همه جاخوب وبدداره
بعدنوشتی داعش منتظریم انگارتابیاداینجانابودمیشن
هیچ کشت وکشتاری اتفاق نمیوفته 
اینجام اگه بیادمیتونه تاجایی اینجاروهم به گندبکشه
امام زمان عربه و تو به بابای من که عربه توهین کردی دوما داعشی ها عرب نیستند من با عربا زندگی کردم
داعش داره اعرابو خراب میکنه مثل اینکهAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - مبینا7 - 15-01-2015

TongueTongueTongueTongueTongue

RE: داعش!!!حواست به خودت باشه که ما همچین سلاح هایی داریم - matin.t - 15-01-2015

حال کردم با موضوعت داداش 
داعش یعنی یه ممشت اسگل کمتر از خر که فقط جهاد نکاح بلدن و وحشی بازیشون فقط واسه ضعیفتر از خودشونه