![]() |
♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ (/showthread.php?tid=19720) |
RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - الیکا0 - 05-08-2014 اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • می خواهم غزلی را برای پرواز بهانه کنم و پرواز را برای رسیدن به تو و تو را بهانه ی زندگی • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • دیــوانــه ام مــی کــنــد فــکر اینکه زنــده زنــده نــیــمــی از مــن را از مــن جـدا کـنـنـد لـطـفــا تــا زنـده ام بمان • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • چه شوری می زند دلم وقتی در چشم دیگران اینقدر شیرین می شوی • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • چقدر دوست دارم با خیال راحت یک نفس عمیق بکشم نفسی که پر باشد از بوی آرامش وجود تو … • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • گذشت ، دیگر آن زمان که فقط یک بار از دنیا می رفتیم حالا یک بار از شهر می رویم یک بار از دیار … یک بار از یاد … یک بار از دل … و یک بار از دست … • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • نمی دانی چطور گیج می شوم وقتی هرچه می گردم معنی نگاهت در هیچ فرهنگ لغتی پیدا نمی شود • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • دلم به بهانه ندیدنت گریست بگذار بگرید و بداند هرچه خواست همیشه نیست • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • هیچگاه ادعای خاص بودن نکردم اما خاص بودن عشق تو مرا هم خاص کرد • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • وقتی گرمای نگاه تو نیست این می شود حال و روز زمستانی من سرماخوردگی های پی در پی تب و لرز های بی پایان … ! • • • اس ام اس عاشقانه و احساسی SMS Asheghane Ehsasi • • • بعد از مـرگـم قـلــبـم را جــدا از مـن خـــاک کنید من و دلـــم هیچ گاه آبـمـان توی یک جـوی نرفت RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 05-08-2014 •
•
دلم تنگ است اما هنوز تو در آن جا می شوی
چقدر ابعاد بودنت عجیب است
•
•
•
اس ام اس عاشقانه و دلتنگی
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
گاهی باید نباشی تا بفهمی نبودنت واسه کی مهمه ؟
اونوقته که می فهمی باید همیشه با کی باشی
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
پیاز هم که خرد می کنی برایش اشک می ریزی
از پیاز هم کمتر بودم
مرا خرد کردی و خندیدی
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
در کودکی از تکلیف می ترسیدیم و اکنون از بلاتکلیفی
کتاب زندگی چاپ دوم ندارد
پس تا می شود عاشقانه زندگی کنیم
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
سخت می ترسیدم از اینکه من از نژاد شیشه باشم و شکستنی
او از نژاد جاده باشد و رفتنی
آری روزها گذشت ، همان شد ، او رفت ، من شکستم
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
گرگ هم که باشی
عاشق بره ای خواهی شد
که تو را به علف خوردن وا می دارد
و رسالت عشق این است
شدن آنچه نیستی
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
آرزو میکنم زمانی که دلم از قهر زمانه
قطره قطره از چشمانم فرو میچکد
برای گریستن هرگز شانه هایت را کم نیاورم
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
وقت خریدن لباس های پاییزی دقت کنید
لباس هایی بخرید با جیب های بزرگ به اندازه ی دو دست
شاید همین پاییز عاشق شوید
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
از لحظه ای که چشم باز میکنم کار شروع می شود
نظارت و بررسی کیفیت تک تک اعضای بدن
قلب ، چشم ، گوش ، مبادا ذره ای از عاشق تو بودن منحرف شده باشند
•
•
•
SMS Asheghane Deltangi
•
•
•
چرا هرچه خواب میبینم
تعبیر آن تو نمی شود؟
راستی خواب من چپ است
•
RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - الیکا0 - 09-08-2014 باران آرام تر ببار تنهایی من سقف ندارد! ******************** باران زیبا نیست، تو در باران زیبایی! ******************** باران می بارید و من تمام روز را بدون چتر به تو فکر می کردم! ******************** باران و عشق حادثه ای آسمانی اند، باران گرفته است، گمانم وزیده ای! ******************** بر باور نبودنت زخم میزند باران بی موقع بهاری! ******************** به شیشه می خورد انگشت های باران؛ شبیه در زدن تو ولی صدای تو نیست! ******************** لحظه ی بغض نشد حفظ کنم چشمم را در دل ابر، نگهداری باران سخت است “کاظم بهمنی” ******************** انگار که حسِ سبز بودن دارند در این باران، چراغ قرمزها هم! ******************** هوا هوای لطیفی ست طراوت است و ترنم، شبنم است و شقایق هوای همهمه دارند ابر و تندر و باران هوای زمزمه دارند، بید و باد و بنفشه و من هوای تـــــــــو دارم … ******************** چتر نمی خواهد این هوا، تو را می خواهد. ******************** تو این روزها برایم حکم باران را داری درست وسط کویر همون قدر زندگی بخش، همون قدر محال! ******************** تو نیستی و دل این چتر وا نخواهد شد غمگین است باران وقتی هوا هوای تو نیست! ******************** چشم هایم را می بندم باران شنیدنی ست… ******************** زیر باران باید رفت و تو رفتی و من از باران بدم می آید دیگر … RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - afshin7 - 15-08-2014 اس ام اس های خوبی است RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - flyby - 17-08-2014 میخواستم با عشقت به همه چی برسم اما حتی به عشقم هم نرسیدم خیلی دوست داشتم خیلی میخواستمت خیلی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . … حیف لیاقت این خیلی ها رو نداشتی پاک ترین هوا ,هوای توست چرا که هر لحظه دلمان هوای هم را میکند یه سر باید برم تعمیرگاه
اخه خراب عشقتم
سمون به دریا گفت: این بالا خیلى خوبه همه جا رو میشه دید دریا گفت: این پایین از اون بالا بهتره چون فقط میشه تو رو دید تقدیم به آسمون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قلبم عشق دل میخواهد نه بهانه از ته دل دوستت دارم بی بهانه RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - Yarmya - 27-08-2014 وز مرگم اشک را پیدا کنید، روی قلبم عشق را پیدا کنید روز مرگم خاک را باور کنید روی قبرم لاله را پرپر کنید خانه را وقف نیلوفر کنید پیکرم را غرق در شبنم کنید روز مرگم دوست را دعوت کنید، بعد مرگم خنده را سر کنید رفتنم را ای دوستان باور کنید. RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - no~name - 02-09-2014 اگر دوس دوس بود يار . يار بود نميزد به نقشه خدشه... RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - darya1 - 12-09-2014 ....خداجون سرنوشتی که برام بافتی قسمت یقه اش یکم تنگه..... قربون دستت یکم شلش کن دارم خفه میشم.... RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 26-09-2014 بــه آنـهـایــی کـه دوستشـان دارید بــی بـهـانـه بـگـویـید دوسـتـت دارم بــگـویـید در ایـن دنـیـای شـلوغ ســنـجـاقـشـان کـرده ایـد بــه دلـتـان بــگویـید گـاهـی فـرصت بـا هـم بـودنـمـان کـوتـاه تـر از عـمـر شـکـوفه هـاســت شـما بگویید، حــَتی اگـــر نـشـنـوند لالا لالا بخواب آروم به این دنیا امیدی نیست جوونه بدجوری خستست دیگه اونی که دیدی نیست ببند چشماتو آروم باش تمومه لحظه هام سیره از این دنیا و آدم هاش از این تقدیر دلگیره بــنــد دل آدمـــا کــجــاســت ...؟! کــه گـــاهــی بــا یــک اســم پـــاره مــیــشــه... RE: ♥ همه ی پیامک های عاشقانه در اینجا♥ - Brooklyn Baby - 29-09-2014 وقتی با گفتگو مشکلتون حل نشد ؛ وقتی بحثتون به بن بست رسید ، فقط…. بغلـــــــش کن … دم گوشش بگو خله دوست دارم همین کافیه ! . . . دم چشمهایت گرم با آن دوستت دارم های عاشقانه اش… از زیر زبانت که نمیتوان حرفی کشید ! . . . دوست داشتنت اندازه ندارد حجم نمی خواهد وقتی تمام کشور وجودم سرزمین حکمرانی توست . . . . . . مـَــن کَـســـیَــــــم ﮐــﻪ ﻭﻗﺘــــــــﯽ ﯾـﻪ نَــــــفَــــــــرو ﺩﻭﺳــــــــــﺖ داشتـــه بــــاشَـــــــــــــم… ﻭﺍﺳــــــﻪ ﺑــقــیــــه ﻧﻤــــــــﺎﺯ “مِــــیِـّــــــتــــــــ” مــــــی خــــونَــــــم . . . تو من را بهتر می شناسی وقتی لبخند می زنم یعنی دریاچه ای آرام در صبح ام یعنـــــی آنقدر دوستت دارم که هیچ سنگریزه ای خوشبختی ام را به هم نمی زند ! |