![]() |
جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها (/showthread.php?tid=200133) |
RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - سرباز خدا - 22-12-2014 هههه استعمار از کی شروع شد؟ 300 سال پیش سیصد سال پیش عصر صفوی بود مثل جریان اون همه هزینه ناسا برای خودکاره بود که تو فضا بنویسه از روسیه پیام اومد ما با مداد مینویسیم عمر استعمار سیصد ساله هههه استعمار از کی شروع شد؟ 300 سال پیش سیصد سال پیش عصر صفوی بود مثل جریان اون همه هزینه ناسا برای خودکاره بود که تو فضا بنویسه از روسیه پیام اومد ما با مداد مینویسیم عمر استعمار سیصد ساله هههه استعمار از کی شروع شد؟ 300 سال پیش سیصد سال پیش عصر صفوی بود مثل جریان اون همه هزینه ناسا برای خودکاره بود که تو فضا بنویسه از روسیه پیام اومد ما با مداد مینویسیم عمر استعمار سیصد ساله ضمنا اون برای بحث کردنه نه اعلام براءت از مشرکین RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - Hitchcock - 22-12-2014 300 سال ![]() انقلاب مرکانتالیسم چیست واقعا؟ واقعا چرا؟ ![]() RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - mohsenniceboy - 22-12-2014 نقل قول: اسلام با جنگ و شمشیر گسترش پیدا کردچیزی ک با جنگو شمشیر باشه باقی نمی مونه. نقل قول: اسلام پرستاین اصطلاح خیلی جدید بود نخیر .از شرق تا غرب و شمال تا جنوب مسلمون پیدا میشه. شاید خیلی جاها جمعیت غالب نباشه ولی هست.اونا هم با شمشیر؟ نقل قول: فک کردم یکی تا دو دقیقه پیش بشگن میزد که امنیت ایران بالاسو افتخارم میکرد به این قضیه و فک میکرد الان جوابی داده بس دندان شکن :||||میدونی اشکال کار کجاس؟ چو اینجا ایرانه باید همه چی گنده بشه. توی تاپیک اسید پاشیتم که بدون هیچ سندی با فرض فرض کنیم هات به مملکت من توهین کردی بهت گفتم. اینجا همه چی باید منعکس بشه. میگما چطوره برا اینکه قتل ها کم شه برای هر کس ی محافظ استخدام کنیم. جلوی هر مغازه ی پاسبان اصا حکومت نظامی بذاریم تا امنیت مورد دلخواه شما تامیین بشه. قتل همه جا هست.آدم مریض همه جا پیدا میشه. باید چیکار کرد.تقصیر حکومته؟ بخوان به جزای عملشون هم برسوننشون همین امثال شما دم از حقوق بشر میزنید کآی اعدام اخ ، تف ، وحشی گری RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - Hitchcock - 23-12-2014 (22-12-2014، 23:24)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.رفیق منظور ایشون قتلهای زنجیره ای اعضای جبهه ملی توسط وزارت فخیمه اطلاعات بود درباره چاقوکشی سعادت آباد حرف نزد که حداقل بپرس منظورش چیه بعد جواب بده RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - mohsenniceboy - 23-12-2014 نقل قول: رفیق منظور ایشون قتلهای زنجیره ای اعضای جبهه ملی توسط وزارت فخیمه اطلاعات بودمن معذرت میخوام نتونستم این برداشت عمیق رو از تصادفات و اسید پاشی بکنم. ![]() من مورخ نیستم.در همین حد میدونم که ملی گرایان در براندازی حکومت پهلوی موثر بودند. اما بعد ها اختلاف اصولیشون با مواضع جمهوری اسلامی آشکار شد.ولی هنوز هم تعدادیشون توی ایران هستن.از جمله همین استاد عزیز ![]() درگیری پیش اومد .ناگزیره.مواضعشون علیه امنیت ملی بود.تعدادیشون فراری شدن.تعدادیشون زندانی.تعدادیشونم عادی به زندگیشون ادامه دادن.والبته اعدام. RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - mohsenniceboy - 23-12-2014 نقل قول: دیکتاتوری چکمه رفت و دیکتاتوری نعلین اومدیعنی از نظر شما ولایت مطلقه معنی دیکتاتوری رو میده؟ البته جوابش کاملا واضحه. ولایت مطلقه با حکومت مطلقه متفاوته. رهبر هم بالاخره اختیاراتش مطابق قانون اساسی محدوده.جامعه توسط رهبر اداره نمیشه.بلکه هدایت میشه. ولایت مطلقه یعنی فقیه در اجرای احکام اسلامی (که عدالت یکی از اوناست)اختیار تام داره. تفاوت دیگه مربوط به شیوه ی انتخابع که در حک.مت دیکتاتوری معمولا موروثی هس.در حالی که توی کشور ما معیار هایی وجود داره تعیین حاکم در حکومت های دیکتاتوری معمولاً بصورت میراثی و خانوادگی و یا در جریان انتخاب حزب و گروهی و بدون توجه به شایسته سالاری صورت می گیرد وملاحظاتی نظیر ، جامعیت علمی ، روح عدالت محوری ، آگاهی از مسائل روز و زمانه ، تدبیر ، سیاست و شجاعت و ... مورد توجه قرار نمی گیرد اما ملاحظات مذکور ، در جریان انتخاب ولی فقیه جزو ضروریات است . نقل قول: اختلاف اصولی پیدا کردن چون چیزی که ایجاد شد با چیزی که قرارشو گذاشته بودن از زمین تا آسمون فرق داشتدر 18 آبان 57 امام خمینی(س) در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران که پرسید: «نتیجه مذاکرات شما با آقاى دکتر کریم سنجابى و جبهه ملى چه بوده است؟ گفتند: «مذاکرات به آن معنایى که گفته مىشود توافق حاصل شده است نبوده. من مسائلى را که مورد نظرم بوده طرح کردم و آنها قبول کردند. من مسائلى را که همیشه خواست ملت است طرح مىکنم، هر کس آن را پذیرفت به خواست ملت عمل کرده است. خواست ملت، رفتن شاه و استقرار حکومت اسلامى است. به تظاهرات بنگرید.» (صحیفه امام ج4 ص 412). آقای دکتر کریم سنجابی نیز چنین گفت: «ما با نظریات آیت اله خمینی که در واقع منعکس کننده آمال و آرزوهای ملت ایران است کاملآ موافق هستیم. آیت اله خمینی شخصیتی است که شاید صدها سال لازم باشد که تا یک مردی به عظمت و بزرگی ایشان در یک جامعه ای ظاهر بشود.» مشخصه که چه کسی چرخش پیدا کرد.مواضع اآیت الله خمینی از همون ابتدا قاطع و یکسان بوده. "جبههی چهارم بر نوع سر نظام سیاسی، پوشش اسلامی زنان، حمایت از آزادی بدون قیدوشرط سیاسی، اجرای دیات اسلامی در قالب لایحهی قصاص با نیروهای اسلامگرا دچار اختلاف بنیادین شد که در نهایت، با اعلام برگزاری راهپیمایی ضدقصاص، با نظام اسلامی زاویه پیدا کرد و با توجه به فضای ارزشی و اسلامی حاکم بر جامعهی پس از انقلاب، عملاً به حاشیهی سیاست رانده شد." نقل قول: اون اختلاف البته از نظر نظام مقدس ج الف مجوز قتلشون میشه.اقدام علیه امنیت ملی .اختلاف نظر میتونه وجود داشته باشه اما آیا این مجوز به آشوب کشیدن مملکت نوپا میشه؟! شنا اختلاف نظر داری.کسی کاری به کارت نداره. یا مثلا همین آقای زیبا کلاممون که خیلی غیبتش شد آزادانه همه چیز رو بیان میکنه. البته در مورد ملی گرا بودن به وضوح نگفته.ولی از اظهار نظر های اینچنینیشون اینطور بر میاد : "زیباکلام، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. محمد مصدق را شریفترین، ملیترین و متدینترین دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. رجال سیاسی ۲۰۰ سال اخیر ایران برشمرد" برداششت شخصی خودم بود. ![]() ولی آقای هرمیداس رو که انکار نمیتونین بکنین ![]() RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - mohsenniceboy - 24-12-2014 نقل قول: سنجابی برای نخست وزیری بوده نه شکل حکومت بعدی که هنوز نه به داره نه به بار.فکر کنم یجا خونده بودم جبهه ملی بیانیه میده که به هیچ وجه هیچ پست حکومتی ای رو قبول نمیکنه. و قبول نخست وزیری توسط بختیار باعث طردش میشه. هر چند به این موضوع واقفم اطلاعات تاریخی شما بیشتره.نمیدونم. از ویکی پدیا برداشتم: دکتر کریم سنجابی در آبان ۱۳۵۷ به دیدار در جریان سفر خود به کانادا برای اجلاس بینالمللی سوسیالیستها به پاریس رفت و با همراهی دکتر بنی صدر، دکتر سلامتیان و سایر میلیون در پاریس به دیدار آیتالله خمینی رفت در پایان این دیدار دکتر سنجابی طی بیانیهای ۳ مادهای پایان رژیم سلطنتی، مراجعه به اراء مردم و لزوم برقراری دموکراسی بر اساس موازین اسلام را اعلام نمودند متن بیانیه اعلام مواضع دکتر سنجابی بدین شرح است: نقل قول: بسمه تعالی نقل قول: 18 ماه حبس بریدن براش واقعا چقدر آزادانه.همونی که با 5 میلیون تومن خریدش؟؟ ![]() نقل قول: قدرت ولی فقیه اولا هیچ محدودیت زمانی نداره.مشابه حکومت امیرالمونین و پیامبر در صدر اسلام مهمترین قسمت نوشته ی من بحث عدالت محوری و محدودیت اختیارات به همین علت براساس دستور دین بود که متاسفانه مورد لطف شما واقع نشد ![]() نقل قول: باید عملکرد و اختیارات بررسی بشه.قانون در محدوده ی دین به ایشون اختیار میده. در مورد عملکرد و اختیارات میشه ذکر کنید نمونه ای از تصمیمات ایشون رو که به بدنه ی این کشور ضربه وارد کرد؟مغرضانه نباشه لطفاا ایشون کاملترین فرد برای اداره ی جامعه ی ماست.این نظر شخصیه و قصد تحمیلشو ندارم. RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - hand - 24-12-2014 من معتقدم ایران هرچی که هس می ارزه به بقیه کشورا لآقل امنیتش می ارزه من حاضر نیستم با همه محدودیت ها ایران رو با کشور دیگه ای عوض کنم RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - ×LUC i FER× - 24-12-2014 نقل قول: مشابه حکومت امیرالمونین و پیامبر در صدر اسلامچه قیاس مع الفارقی هم میکنن ! RE: جامعه ای که رهبر مثل ما نداشته باشد میشود این کشورها - سرباز خدا - 24-12-2014 (24-12-2014، 14:03)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اکثر الناس لا یفهمون دلایلتون رو میشنوم |