انجمن های تخصصی  فلش خور
دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- موضوع: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون (/showthread.php?tid=203791)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5

RE: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - Marjan-A - 12-01-2015

جونم اومد به لبم..........
ترسیدم بابا............
نامزدی زین و پری فقط برای مشهور شدن لیتل میکس بوده............
همه به قلابی بودن رابطه عشقی این دوتا پی بردن........
فقط تو اینترنت بسرچین zerrie fake ببینین چی میاد....................

RE: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - Brave Girls - 12-01-2015

ااااااا واقعا چه خوب به نظر من که لیاقت زین بیش تر از پرریه چون پرری خیلی زشته!!!

RE: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - عطرینا - 12-01-2015

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون 5
HeartHeartHeartHeartHeart
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون 5

RE: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - مگان - 13-01-2015

نه اخه چراداداشی من؟
نمیخوام ازپری بدم بیاد
چرابایداینکاروکنه

RE: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - عطرینا - 13-01-2015

من خودم به شخصه ازپری متنفرمConfused نمیدونم چرا"زین" میخوادباکسی ازدواج کنه که اصلن بهش نمیادDodgyAngry

(13-01-2015، 19:25)عطرینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم به شخصه ازپری متنفرمConfused نمیدونم چرا"زین" میخوادباکسی ازدواج کنه که اصلن بهش نمیادDodgyAngry

خب عطریناجون
پری خوشکله وزینوهم دوس داره
اگه زین پریودوس نداشت پ چراعکسشوروبازوش تتوکرد؟
اگه پری نه پ کی؟

RE: دایرکشنرا همین الان بیاین......کار واجب دارم باهاتون - عطرینا - 13-01-2015

(13-01-2015، 23:29)مگان نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-01-2015، 19:25)عطرینا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب عطریناجون
پری خوشکله وزینوهم دوس داره
اگه زین پریودوس نداشت پ چراعکسشوروبازوش تتوکرد؟
اگه پری نه پ کی؟
من فقط میخواستم نظرشخصیم روبگم
به هرحال اوناهمدیگرودوس دارنHeartامیدوارم زین وپری یک زندگی فوق العاده ودوستداشتنی روباهم شروع کنن وتاآخرعمرشون خوشبخت باشنAngelHeart

راستش منم نمیدونم
درسته پری وزین همدیگرودوس دارن ولی
بنظرمن که رابطشون دووم نمیاره
خب اینم هس که شایدرابطه پری وزین یه بازی تبلیغاتی باشه ها
امیدوارم که اگه ازدواجشون اشتباه باشه اصاسرنگیره