![]() |
دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! (/showthread.php?tid=205935) |
RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ❤уαѕαмιη❤ - 10-02-2015 (10-02-2015، 18:36)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خـب مـآ میـگـیـم بـی کـیـفـیـت تـآ کـآربـر دفـعـه بعـدیـ سعـی کـنه تـآیـپـک بـآ کـیـفـیـت بـزنه RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ຖēŞค๑໓ - 11-02-2015 (10-02-2015، 20:32)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من نمیگم که این حرفو نزنین میگم اگه اینو میگین خب یه تشکر بخاطره اون زحمت و ذوقشون بکنین من خوب یادمه روزای اول ثبت نامم دو تا پست گذاشتم هنوز ۵ رقیقه نگذشته بود دو نفر نوشتن تکراریـــــ -_- بعد حالا با اعتماد به نفس میگن اول سرچ کن بعد ، جالب اینجاست سرچ کردم بجز موضوع خودم هیچ موضوعی با اوم متن و عکس نبود. خب اینو میگی هم از حرفت مطمین باش هم یه تشکر بکن. RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ❤уαѕαмιη❤ - 11-02-2015 (11-02-2015، 9:47)مارال512 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درسته آدم ناراحت میشه باهات موافقم RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - volkan504 - 11-02-2015 ![]() ![]() ![]() RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ♪neGar♪ - 11-02-2015 بی کیفیت تکراری ![]() ![]() ![]() راس گفتی واقعا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ._NeGiX_. - 11-02-2015 عززیزم خب موضوعی ک بی کیفیت باشه ما مجبور نیستیم بگیم عاااالیه:/ موضوعی ک تک عکس باشه دقیقا چ زحمتی کشیده نویسندش؟! RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ຖēŞค๑໓ - 11-02-2015 (11-02-2015، 11:30)tida نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیز نمیگیم که بگین عالیه ، میگین خب حداقل خشک و خالی هم تشکر کنین همون تک عکس که گذاشته براش ذوق کرده که وای چه پستی بشه این خیلی قشنگه بعد شما میاین میگین : بیکیفــــــــــت -_- تکراریـــــ :| قدیمـــــی:/ خب مگه شما وقتی یه پست میزاری ذوق نمیکنی؟ ناراحت نمیشی چندنفر بیاین بدون هیچ تشکر بگن بیکیفت؟ RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - اوا2014سابق - 11-02-2015 وقتی تکراریه بگیم مرسی عالی بود؟ باید یه فرقی باشه RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ℜ. mti - 11-02-2015 شما میگید ما به تایپکی سپاس میدیم یا بهش میگیم عالی که ارزششو داشته باشه په چرا اون پست هایی که تقریبا اکثر کاربران نویسندگان حتی مدیران خوششون نمیاد بالای 200 یا 300 تا سپاس داره؟؟ RE: دیدن این تاپیک برای همه ی فلشخوریا واجبه! - ℜ. mti - 11-02-2015 (11-02-2015، 12:23)اوا2014سابق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کسی اینجا نگفت بگو عالیه |