![]() |
بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس (/showthread.php?tid=23273) |
RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - any body - 31-12-2012 ![]() ![]() ![]() ![]() (تکبیر - شاهین) RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - AuTuMn - 31-12-2012 اونقدر میخوامت همه باهات بد شن باحسرت هر روز از کنار ما رد شن RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - grimmreaper - 31-12-2012 The fighting rages on and on, to challenge me you must be strong. ادامه اش میگه: Fight for honor, fight for your life. Pray to God that our side is right. Even though we won, I still may lose Until I make it home to you I see our mothers filled with tears, grew up so fast where did those years go? Memories wont let you cry unless I don't return tonight. M.I.A AVENGED SEVENFOLD ![]() RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - saeed25/12 - 31-12-2012 1>گوش بده تابگم به تو نیت مو دارن از بین میبرن هویتو.تاریخ خاک سرزمین اریایی داره فریاد میزنه تا ما بیاییم....از یاسربختیاری 2>دل تور میرنجونه دل تنگی داری با دل تنگی دنیا میجنگی میدونم هرشب گریونی دیگه نمیتونی .... از احمد سعیدی 3>اگه دنیا دست من بود دنیارو به پات میریختم جایه غصه شادیامو پایه گریه هات میریختم..... از کامران وهومن 4>یه شناسنامه دارم اسم دارم ادرسو نشونیه خونه دارم مادر پیرم شبا منتظره واسه گریه کردنم شونه دارم...از کامران وهومن و......... ![]() RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - امین بیگی - 31-12-2012 از دوتا اهنگ 1.غایب همیشه حاضر تو کجایی توکجایی (حس غریب) 2.هیچ ابر قدرتکی مرد تسخیرش نیست زن اگر تهمینه مرد اگر تهمتن است(مام وطن) RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - فرشته1 - 31-12-2012 حالا این قفس شکسته را آسمون شده باز ولی تو قفس شکستم دیگه یادم رفته پرواز RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - vida1994 - 31-12-2012 یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی همنفس سهم من از بودن تو یه خاطره س همینو بس... تو این مثلث غریب ستاره هارو خط زدم دارم به آخر میرسم از اونوره شب اومدم... یه شب که مثل مرثیه خیمه زده رو باورم میخوام تو این سکوت تلخ صداتو از یاد ببرم بذار که کوله بارمو روشونه ی شب بذارم باید که از اینجا برم فرصت موندن ندارم... داغ ترانه تونگام شوق رسیدن تو تنم توحجم سرد این قفس منتظره پر زدنم من ازتبار غربتم از آرزوهای محال... غصه ی ما تموم شده بایه علامت سوال... RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - smart girl - 31-12-2012 A day without you is like a year without rain يك روز بدون تو مثل يك سال بدون بارونه ![]() selena ![]() RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - Shawty Girl - 31-12-2012 1.I knew you were trouble ooooooooooh ooooooooooh trouble trouble 2.we are never ever ever getting back together you go talk to your friends and me talk to my friend. 3.If I was your boyfriend never let you go I can take you places never been before baby take a chance or youll never ever know I got money in my hands so Id realy like to blow SWAG SWAG SWAG on you chilin by the fire why we eaten fondou I dont know bout me but I know bout you so say hello fallesto in three two RE: بهترین قسمت یک اهنگی رو که شنیدی بنویس - **یــــــــــــــــــــاس** - 22-01-2013 قصه هات بودن واســه ما دوای درد اخرش میمردن همه ی ادمای بــــد با طلاق شما منم میشم ادم بــده بیا خوبی کن و بد بودن رو یادم نده |