![]() |
سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید (/showthread.php?tid=233075) |
RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - لاله ناز - 14-08-2017 1-بی معرفت 2-2یا3 3-6 4-غیرتی خوبه 5-مامانم چون عشقمه 6-4 7-دوستم که ترکم کرد 8-اهنگ ثانیه ها از امین بانی 9-یه سفر با خانواده به کره ماه....... 10-5 11-اره 12-11 13- خودم دخترم 14-بدون رویا 15-3 16-نقاشی می کشم یا مینویسم دوستت دارم 17-دختر 18-رفاغت اعتماد دوستی معرفت 19-5 20-من چه میدونم والا مرسی جالب بودن RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - Cigarettes.at.daybreak - 18-08-2017 سپاس -_- جالب بودن اون گوگولی رو هم من گازش گرفتم قطعا *-* RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - BIGNet - 19-08-2017 (19-06-2015، 18:02)دکتر دیوونه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوب عزیزم خیلی زیاد من همش یادم میره سوال چند رو باید چطور جواب بدم درضمن این سوالها رو من تو کل عمر اینترنت بازیم تک به تک جواب دادم الان یه هو همش سخته خوب اما سعی میکنم 2 7 همه موارد من خیلی سخت اما 1 1و 4 همسرم سیاوش قمیشی فرج اما زمان 1 خدا اینجوری صلاح دیده 1 2 شوهر مناسب 3 عشق 3 خدا از هر دوتاش دیدم ایمان به خدا من پسرم و عاشق 5 و 7 هستم رمانتیک تر شاید مامانش میخواد ببرتش حموم ![]() ![]() RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - _.sheidg._ - 26-10-2017 ادما باید برای بدست اوردن کسی ک دوسش دارن بجنگن یکی مونده ب اخر... اما ماهم جز شیطونا حساب میشیم چون همه از یک گروهیم ![]() دختر باید از دیوار راست بالا بره... کدوم دختره ک از پسر غیرتی بدش بیاد؟؟؟ و برعکس. کدوم پسریه ک ذوق نکنه وقتی دختری روش حساس باشه؟؟ هیچ کدوم .... شنا بلد نیستم خودمم میرم غرق میشم 3 ![]() یکی ک دوسم داشته باشه راستش من هرماه از یه اهنگ خوشم میاد... فعلا ک منه بی تو مرتضی اشرفیه برگردم به 3 سال پیش و یه سری چیزارو عوض کنم نه اصلا هم اینطور نیست... بعضی از پسرام هستن ک خیلیم خوشگلن. بنظر من 5 ن اصلاااااا ![]() 11... هم خدا میخوایم هم خرمارو بیشتر از 5... عشقم خودمم درحال حاضر خخخ زندگی بدون بابا نمیشه شاید 3 حقا ک غمت از تو وفادار تر است(: دختر مرام و مردونگی 6. پیشونی شاید چیزی میخواد RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - omid13790 - 05-11-2017 1-متاسفم برات 2-(ما اراذل و اوباش مدرسه ایم مثلا) 3-بره استادیوم 4-... 5-... 6-اولی RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - امیرحسین - 05-11-2017 منتقل شد! RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - zizigolo2017 - 16-11-2017 _میسپارمت ب همون بالایی ![]() _من خرخون بودم ولی نیمکت یکی مونده ب آخر مینشستم ![]() _دختر باید باهوش و زیرک باشه ![]() _غیرت خوبه تا وقتی افراط نشه افراط تو هرچیزی بده ![]() _خودمم میندازم و خلاص ![]() _اون چهارمی خیلی بده ![]() _دخترعمم ![]() _کلا وقتی یه اهنگ و خیلی گوش میدم ازش سیر میشم ![]() _آرزو میکنم دلا شاد باشه ![]() _همینه ک هست تا کور شود چشم حسود ![]() ![]() _آره ولی بازم بهتر از خودم ![]() _اگه فهمیدید ب منم بگید والا ![]() _......... _زندگی بدون فاطی(خودم ![]() _مجردی ![]() _اول اسمم ![]() _هم دختر هم پسر میتونن این خصوصیاتو داشته باشن ![]() _انسانیت ![]() _هیجا عامو ![]() _حتما خوراکی میخواد ![]() RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - nasi khoshgele - 17-11-2017 (19-06-2015، 19:41)rf50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه چیزی میگی عاشق نشدم بعد میگی عشقم؟ RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - D.N.A - 19-11-2017 نیمکت دوم دختر باید 6 خودم 3بچمو 1 بد تره عشقم اهنگ حماسی یه چوب جادو که همه ارزو هارو براورده کنه 6 اره 12 2 عقل 4 امروز غذا چی داریم پسر دوست خوب 7 ![]() عروسک نداره گوگولی RE: سوال سوال سوال همه بیاین جواب بدید - sajedehh - 04-07-2018 1- برو بمیر 2- نیمکت دوم 3- خوش پوش و خوش لباس باشه 4- من 5- مامانم 6- دومی 7- هیچکس 8- اهنگ های میلاد راستاد 9- پرستاری قبول بشم 10- تا کور چش چشم حسود 11- نه 12- ازادی 13-........ 14- عشقم 15- پیشنهاد ازدواج 16- i love you 17- پسر 18- پسر خوب و با احساسات 19- چهارمی 20- کسی اذیتش کرده |