![]() |
شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! (/showthread.php?tid=241970) |
RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - L²evi - 14-11-2015 (14-11-2015، 7:59)ریحون بنفش نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما حرفاتو نقض میکنے؟ جالبھ بعد دوباره میای سر همون سازتــ.. کشور اسلامے؟ هخخخ (= RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - saeedrajabzade - 14-11-2015 کاش روزی برسه به این درجه از شعور و فرهنگ برسیم... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - serpent - 08-12-2015 میــــدونیمــ شآیــد مـــآ هــآ روسیـــآ بآشــیــمـ
مـــآ اگـــه خیــلــے هــمـ گنــآه کــآر بــآشــیــمـ
مــآ اگــه آدمــآے بـــدے بـــآشــیــمـ
ولــی تنـــهآ عشـــقمــون اینــکــه حجــآبمــوטּ زهــرآیـیــه
بــه ایــטּ امــیــد کـــه عــفــافـــمــوטּ هـــمـ زهــرآیـــے بـــآشـــه
RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - serpent - 23-01-2016 ![]() RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - novin11 - 25-01-2016 حرفاتون قشنگ بود اما چیزی که هست اینه که فقط بحث چادر نیست و اینکه و رنگای مختلف پوشیدن هم اشکال نداره RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - adminSurd Girl # - 25-01-2016 متن قشنگی بود ولی ب نظرم ب بی چادرا بی احترامی شده بود من خودم چادری نیستم ولی ب چادریا بد نگاه نمیکنم من ن کفش پاشنه بلند قرمز میپوشم ن مانتوی تنگ ولی چادرم نمیپوشم من ب هر پوششی احترام میزارم چ با چادرش چ بی چادرش چ اونی ک با مانتوی تنگو کفش پاشنه چل سانتی میاد چون هر ادمی فکر داره عقل داره شعور داره حالا کمو زیادشو نمیدنم ولی سلیقش برای خودش محترمه من ب خودم اجازه نمیدم ک ب پوشش دیگران توهین کنم هر کس هر جور مختاره میتونه بگرده چون ب من ازاری نمیرسونه منم پوشش خودمو دارم همونطور ک من دوس ندارم بقیه راجع ب پوشش من نظر بدن منم نظر نمیدم بزار هر کی هر کاری میخاد بکنه الکیم حرصو جوش نخور افرین ب شما هم ک چادر مپوشی RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - serpent - 25-01-2016 (25-01-2016، 15:47)Dayana divoone نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. قصد توهین نبوده استثنا هم وجود داره کسایی هم هستن که بدون چادر حجابشون کامله اما بعضیا باچادر هم ارایش میکنن و حجابشون کامل نیست... RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 26-01-2016 کـنار خیابان ایستاده بودیم منتظر تاکسی. یک تاکسی سمند زرد نگه داشت که روی صندلی های عقبش یه “زن و شوهر” یا شایدم یه “خواهر و برادر” یا هر چیز دیگه نشسته بودن. رفیقم عقب نشست و من هم صــندلی جلو نشستم. این آقا و خـــانوم رفتار متعادلی داشتن و تقریباً مطمئن شدیم که زن و شوهر هستند. خب اصلا به ما چه… ولی خانوم به شدت آرایش کرده بود و حسابی سعی در نمایان تر شدن زیبایی های زنانه خود داشت. خلاصه نگم دیگه…. کسی با کسی صحبت نمی کرد تا اینکه یهو این رفیق ما رو کرد به خانومه گفت: رژ لبات رو دوست دارم خلاقیت توش می بینیم ولی به رژگونه ات نمیاد!!!!! یه لحظه همه داشتیم هم رو نیگاه می کردیم، من رفیقم رو، شوهره خانومش رو، خانومه خودش رو تو آینه ماشین نیگاه می کرد، راننده هم من رو نیگاه می کرد و رفیقم هم به شوهره. نفهمیدم چی شد که دیدم شوهره نعره ای زد و یخه ی رفیق ما رو گرفت که بی ناموس… راننده هم دید داره شر درست میشه، زد کنار و گفت همه تون پیاده شین زودتر، حوصله دردسر ندارم. رفیق ما در حالی که یخه اش در دست شوهر اون خانومه بود در ماشین رو باز کرد و اومد پایین. من هم سریع پیاده شدم رفتم جداشون کنم. شوهره داد می زد بی ناموس ….. مگه خودت ناموس نداری چشت به ناموس مردمه و … رفیق ما هم با کمال آرامش به چشمای شوهره نیگاه می کرد و هیچی نمی گفت و بعد از چند دقیقه فقط این جمله گفت: ببین داداش، خانوم شما برای من آرایش کرده، من هم نظرم رو راجع به آرایشش گفتم. اگه برای شما بخواد آرایش کنه این کار رو توی خونه انجام میده نه جلوی چشمای ملت. بعد از اتمام افاضات رفــیق ما، شـوهره یخــهی رفـیق ما رو ول کرد و یه نیگاه به خانومش انداخت و رفت سمت پیاده رو. خانومش هم دو تا فحش بووووق به رفیق ما داد و رفت دنبال شوهرش. و من تمام این لحظات هیچی نگفتم و فقط به حرف دوستم فکر می کردم . RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - saeedrajabzade - 26-01-2016 نقل قول: خانوم شما برای من آرایش کردهمغلطه از اینجا شروع میشه... رکسی لباسخوب و تر و تمیز به پوشه به خودش برسه برای دیگران داره اینکارا رو انجام میده؟؟؟ طرز فکر رفیقت تو حلقم که فکر میکنه هر کسی رو تو خیابون میبینه برای اون لباس پوشیده یا آرایش کرده و حق داره اینطوری اظهار نظر کنه پس منم میتونم برم تو خیابون به ی زن چادری بگم چادرت به رنگ لباس زیرت نمیاد من دوس ندارم چادر سرت کنی بیای تو خیابون چون برای من چادر سرت کردی... RE: شما ﺧﺎﻧﻢ ﺧﻮﺵ ﺗﯿﭙﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ خیابون ﻣﻨﻮ ﭼﭗ ﭼﭗ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﯽ! - _ƬӇЄ Ɗ▲ƦƘ_ - 26-01-2016 این پست...توی خود مطلب پست موضوعش عرفانیه...الان تبدیل ب شورش شده... ب خدا همه این چیزا خوبی شماهارو میخوان...میگی چادر سرم نمیکنم دلم پاکه...خواهره عزیز(:دل تو پاکه...چشم مردای این زمونه پاک نیس(: کشور ما شده دو قسمت...نه شرق نه غرب نه شمال و نه جنوب...شده با حجاب و بی حجاب.جا اینکه با هم دوس باشن..دارن کم کم میشن دشمن خونی خیلیا فک میکنن چادریا ی عده ادم از دنیا بیخبرن که فقط صب تا شب دارن دعا و نماز میخونن و اهنگی جز مداحی محرم گوش نمیدن. ب خدا اگه از ی دختر چادری بپرسی اهنگ چی گوش میدی تک تک اهنگا روزو جلوت میریزه...همون چیزایی که تو گوش میدی... و هر دختر مانتویی ای هرز نیس اون دختر ک مانتو میپوشه دوتاراه داشته ک خانوادش جلوش گذاشتن...چادر یا مانتو.ی خانم مانتویی هم میتونه همون قدر ک ی خانم چادری دعا و نماز میخونه بخونه...ما از کجا میدونیم ک نمیخونه؟؟؟چ حقی داریم ک بخوایم تهمت کافری بشون بزنیم.. حرف من اینه...انقدر سعی نکنید بدهمو بگین...ما هیچ درگاهی دربرابر خدا نداریم ک بگیم کی بده کی خوبه. ولی ی حرفمو باز تکرار میکنم چشما هرز شده...مواظب دیده شدنتون باشین مواظب دیدتون باشین... الان نصفتون میگین این فک کرده خودش خوبه... نه همه ی زمانی اشتباهاتی میکنن.منم کردم.ولی بدونین تو این دوره زمونه ک ده ها کشور دارن سعی میکنن که ایرانو نابود کنن ب هر طرزی(روانی و جسمانی)این وحدته باید باشه.چ چادری چ مانتویی... چ پسر چ دختر این حرفا شعار نیس این یک هزارمه حرفا دلم بود(:ولی بقیش... یکم جو رو عوض کنم.. و گذشته از این حرفا...باید ب فکر پسرایی باشیم که دارن کم کم شبیه دخترا میشن..چرا آخه؟؟؟داداش تورم باید نصیحت کنم؟؟؟؟خخخخخ با هم خوب باشیم...این راه طولانی تنهایی قشنگ نیس(: |