انجمن های تخصصی  فلش خور
حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! (/showthread.php?tid=24719)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - gomnam - 19-02-2013

من بسیجی واقعی نیستم
اگه بسیجی بودم الآن اینجا نبودم
لطفا کار های من رو به حساب بسیج نذارید امثال من نمی تونن آینه ی خوبی برای بسیجی ها باشیم

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - AyDiN.S - 21-02-2013

اره راست ميگي تو اين چند وقت انقدر كاراي بسيجي هارو ديدم كه بفهمم در باطن چه موجوداتي هستن ولي در ظاهر خودشون رو يك انسان فوق العاده مومن و خوب جلوه ميدن

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - gomnam - 22-02-2013

اتفاقا بسیجی ها آدم های خیلی خوبو ساده ای هستن ولی خوب باید ببینید شما از رفتارشون چه برداشتی می کنید
بسیجی ها ی واقعی مثل من و امثال من نیستن بسیجی های واقعی خیلی کم هستن

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - parmida.a - 22-02-2013

نمیدونم چی بگم!Exclamation

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - AyDiN.S - 22-02-2013

(22-02-2013، 9:27)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا بسیجی ها آدم های خیلی خوبو ساده ای هستن ولی خوب باید ببینید شما از رفتارشون چه برداشتی می کنید

اره درسته بسيجي هاي واقعي كساني اند كه ميرن جبه و شهيد ميشن و مادر پيرشون رو مجبور به كلفتي ميكنن و اره درسته مادري كه براشون چندين سال زحمت كشيده حالا بازم بايد همون كارارو دوباره كنه
خوشبخت شين با بدبخت كردن مادراتون

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - pink lady - 22-02-2013

باهات خیلی موافقم مرسیBig Grin

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - gomnam - 24-02-2013

لطفا حرف دهنت رو بفهم (آره لحن یه بسیجی اینه )شهدا رو مادراشون فرستادن مادر هاشون هم بدبخت نشدن می تونی بری از تک تک شون هم بپرسی جواب نده

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - AyDiN.S - 24-02-2013

(24-02-2013، 19:06)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لطفا حرف دهنت رو بفهم (آره لحن یه بسیجی اینه )شهدا رو مادراشون فرستادن مادر هاشون هم بدبخت نشدن می تونی بری از تک تک شون هم بپرسی جواب نده

كاملا معلومه مگه اين كه شما چشا رو بسته باشي و گوشات هم گرفته باشي كه يك مادر اجازه بده پاره تنش كسي كه حاضره به خاطره بچه هاش جون بده اجازه بده خيل راحت بچه هاش برن شهيد شن
اره ميدونم با نوكري كهنه شويي كاركردن تو مغازه ي اينو و اون زندگي مرفه اي رو در پيش گرفتن

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - LIGHT - 28-02-2013

(22-02-2013، 21:06){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-02-2013، 9:27)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره درسته بسيجي هاي واقعي كساني اند كه ميرن جبه و شهيد ميشن و مادر پيرشون رو مجبور به كلفتي ميكنن و اره درسته مادري كه براشون چندين سال زحمت كشيده حالا بازم بايد همون كارارو دوباره كنه
خوشبخت شين با بدبخت كردن مادراتون

اگه همین شهیدا نبودن من و تو هم نبودیم...
تو دلت واسه مادرشون میسوزه...؟؟؟
اونا دلشون واسه من و تو میسوخت...
وگرنه مگه از جونشون سیر شده بودند که برن اون همه سختی بکشن و خودشون رو به کشتن بدن...؟؟؟

RE: حجاب چیه؟مهم دل ادمه پاک باشه!! - šhεïdα - 28-02-2013

به نظر من حرف ایدین منطقی تره چون ما جوونا بسیجی با منطق و خوش برخورد کم دیدیم یا بهتره بگم کلا ندیدیمSad

بنده خدا شهدایی که جوونشون رو واسه مملکت فدا کردن ..........
و الان داره از اسم بسیجی سوء استفاده میشه
شمام الکی اعصاب خودتونو خورد نکنین تو این دور و زمونه همین ماها باید متحد باشیم نه اینکه با هم جنگ داخلی داشته باشیم