انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 (/showthread.php?tid=297030)

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - THEDARKNESS - 17-05-2021

(17-05-2021، 18:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 18:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟
+
خوش به حالی نداره کلا اصلا نمیبینمش.

خاک به خاطر اون آهنگه بود:/
هییی طفلکی:/

اهنگه؟ چی بود مگه دارم تمرین میکنم همینطوری الکی اپلود کردم.
اینو گوش کن نایسه

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Emmɑ - 17-05-2021

(17-05-2021، 18:36)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوی ترین لوس های جهان!

نـــایــــس تـــو مـــیت یـــو^^
تک فرزندی؟.-.

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - моои - 17-05-2021

(17-05-2021، 18:34)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 18:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک به خاطر اون آهنگه بود:/
هییی طفلکی:/

اهنگه؟ چی بود مگه دارم تمرین میکنم همینطوری الکی اپلود کردم.
اینو گوش کن نایسه

کو کجا؟

(17-05-2021، 18:38)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 18:36)ⓩⓐⓗⓡⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قوی ترین لوس های جهان!

نـــایــــس تـــو مـــیت یـــو^^
تک فرزندی؟.-.

تو تک فرزندی یا تک دختری؟

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - ÆMÆշЇÑζ - 17-05-2021

(17-05-2021، 17:07)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ÆMÆշЇÑζ

مرسی ت خوبی^^
اتفاقا من ادم به شدت دروگراییم ولی بی انصافیه وقتی چیزی به نظرته خوب و عالیه واکنش نشون ندی
بغض قلم تکسته ساده اس ولی پشت این چیزب فراتر از تکسته
خداروشکر ک خوشحال شدی:>
واقعیتش وقت نکردم همه رو بخونم وگوش کنم اول رفتم یه سرچ ریز زدم ببینم فلسفه این بحث چیه چندتا هم گوش کردم جات خالی کلی فیض بردم×_×
حتما اگ تکست مرتبط پیدا کردم میزارم *_*
دست ترلانم درد نکنه دیدم پستاشو♡

خواهش میکنم:>

شکر خداا
اره , ولی شهامت میخواد همین ابراز محبت ..
دقیقا.. دقت کنی من و ترلان حالا با بقیه دوستان چیزایی ک پست میکنیم دقیقا حال دل و روح خودمونه.. گاهی مستقیما از خود تکست اپیزود های رادیو چهرازیه گاهی از کانال یا پیجشه گاهی هم پستا خودمونه در ارتباط با روح چهرازی..
برا همین میگم اونجا راحت ترم من تا بغض قلم
ییس.. سوالی ابهامی چیزی؟ من خودم 3 ماه گوش میکردم تحلیل هاشو میخوندم تازه فهمیدم اون اپیزود هفت اسمان مثلا داستانش چیه.. یا پاییز
سنگینن خیلی

یور ولکام

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - єη∂ℓєѕѕღ - 17-05-2021

(17-05-2021، 16:27)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 16:26)мσнα∂єѕєн نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوخ دا گویما :///
جهنم شو (._________.)
تیکه کلام بابات چیه؟.-.

والاه بابام چوخ دانیشار Telegh_01Telegh_01

سنکییییی

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Prometheus - 17-05-2021

نمی توانید فکر طرف مقابل از سر خود خارج کنید.
آینده خود در کنار او می بینید .
حتی اگر مشغول به انجام کاری باشید باز هم راجع به او خیالبافی می کنید.
@"ƤᴏᴏƁᴏи"

من الان عاشقم؟ Telegh_01

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Mohlek - 17-05-2021

(17-05-2021، 18:17)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 17:53)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدون ما نسخه جدید میزنند...

و نیز ما ..

(17-05-2021، 18:10)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
نه خانواده ساختن هنوز برای من زوده.

بزنش

چند سالته؟
حرمت و حیا از بین رفته دیگه...

اقایون خانما با شرکتتون مارو حمایت مخصوصا دو ستون گرامی
@"Musalick"
@"Alien"
@"ƤᴏᴏƁᴏи"
@"نــــــــــⓐنسی" فاطمه این تاپیکی که زدم مخصوص سهونه بگو شرکت کنه
@*VENUS*
@شـــقآیــق

@shghyegh
@"вɪʟʟɪє"
@"ʟeмoи"
@ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
@"AVA_MADI*" نقد هاتو از انیمه ها و اتک بزارن همه بشنون
@βάરãɲ
همه برید اینجا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297034

RE: گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 - Prometheus - 17-05-2021

(17-05-2021، 18:56)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همگی

اینجا به هدف ما اینه که شما صدای خودتونو با ما اشتراک بزارید با انواع و اقسام روش ها از خوانندگی گرفته تا قرار قصه شب و دکلمه و حتی میتوند متن های سخنرانی خودتونو برای تمرینتون ضبط کنید و اینجا بزارید تا بقیه راجبش نظر بدن میتونید راجب هر چیزی صدا ارسال کنید و اصلا مهم نیست چیه چیزی که مهمه صدای فیک نفرستید.

قوانین

1:تو تاپیک راجب صداها نظر ندید و نقل بزنید گ.آ یا پ.خ
2: به صدای هم دیگه احترام بزارید و یکدیگر را مسخره ننمایید.
3: از فرستادن ویس هایی که حاوی الفاظ رکیک هست جدا خودداری کنید
4: صدا حتما بتعلق به خودتون باشه اینجا برای فرستادن صدای خوانندگان مشهور و گم نام و قصه گو ها نیستش!

خب امید وارم خوب پیش بریم و اینکه این دو بزرگوار لطف میکنن مجرمین رو مجازات میکنن اگه از کسی در باره مسخره کردن صدا ها شکایت داشتید بهشون پ.خ بدید.
@"*VEN US*"
@"Вол шебник"

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگـو آزاد || نسخـ ـه ۴31 5
این تایپک خوراک منهTelegh_01

@Medusa
@*Aɴѕel*
این دوستان صدای زیبا بندرو شنیدن Telegh_01Telegh_54

#مغرورباش

@моои
توهم همینطور شرکت کن تو این
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=297034