انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Prometheus - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجوتسو

قشنگه ببینم؟

(29-05-2021، 18:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناروتو شیپودنه ._.
یا نیس؟
خیلی شبیشه
یس جوجونسو کایسنه*

عه توام میبینی {: 
من خیلی دیر کشف کردم انیمه رو واقعا 

اره...ژانرش رو دوست دارم...

(29-05-2021، 18:28)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث میشه ترک کنی v:

همش تقصیر بهاره....منطقمو سوزوند...الان غیر منطقی حرف میزنم..خر اونو بگیر
@*VENUS*

من که گفتم بیا واست یه دونه جدید بخرم
تو خودت نخواستی :۷

فک کردم به دردم نمیخوره..بخر

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Berserk - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:02)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

السلام علیکم  129f

درود بر شما
احوال شما؟

درود بر رهبر گرامیمون فقط ♡ 
خوبم تو خوبی؟{: 

(29-05-2021، 18:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:26)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگه ببینم؟

عه توام میبینی {: 

پس میبینم 
اسمشو ب انگلیسی مینویسی؟|:

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - _ƇRAƵƳ_ - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:25)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:23)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی معناد بشم کمپ به چه کارم میاد

چه سخاوتمندی

نوشابه؟

باعث میشه ترک کنی v:

"*venus*"
=/////واه معتاد باید پای اعتیادش وایسه=///

منو با بنفشا در ننداز
لعنت اسم بهارو که میگی یاد خودت میفتم=/

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - شـــقآیــق - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:32)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:28)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر شما
احوال شما؟

خوبم تو خوبی؟{: 
درود بهش (:
خداروشکر
منم مثه همیشه عالی((:

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - THEDARKNESS - 29-05-2021

@*VENUS*
گریه نکن 36
Telegh_01

(29-05-2021، 18:32)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر شما
احوال شما؟

خوبم تو خوبی؟{: 

(29-05-2021، 18:29)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس میبینم 

jujutso kaisen

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Berserk - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:34)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبم تو خوبی؟{: 

پس میبینم 

jujutso kaisen

مرسی جاذاب 

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:18)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوجوتسو

قشنگه ببینم؟

(29-05-2021، 18:18)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناروتو شیپودنه ._.
یا نیس؟
خیلی شبیشه
یس جوجونسو کایسنه*

عه توام میبینی {: 

آره^^
جذابن^^
هرنوعش
من کمیکشونم میخونم^^

(29-05-2021، 18:33)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باعث میشه ترک کنی v:

"*venus*"
=/////واه معتاد باید پای اعتیادش وایسه=///

منو با بنفشا در ننداز
لعنت اسم بهارو که میگی یاد خودت میفتم=/

احسنتت!

چرا؟ :/

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 29-05-2021

(29-05-2021، 18:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 18:24)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عژب...
انیمه نگا میکنی._.؟

والا دوساله میخوام اتک اف تایتان رو شروع کنم نمیشه ._.

امسال که جوجوتسو اومد...دیگه انشالله شروع میکنیم ._.

وووییی
نمیدونی چه جیگریه این انیمه ._.
من کلشو دیدم کلش که نه تا جایی که اومده فصل چهار^^
خو بگو نبرد با تایتان ._.