انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:12)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و شب بخیر

حاجی حالم خوب میشه قدیمیا میان
نمیدونم میفمین یا ن

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:11)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولین کشوری ک دلش ج.نگ میخاد
نمیدونم احمقیم یا خسته
ا

حماقت از روی ضعف و ناتوانی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - *Aɴѕel* - 26-01-2026

دلم نون فطیرای شکلاتی شهرداری رو میخواد(ایموجی گریه ی فراوان)

(26-01-2026، 0:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:05)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم میگفتم رها
دوساعته جواب دوستی منو ندادی خب
پس تو منو دوست نداری

درخواست دوستی دادی؟
بچه‌های اینجا یه سری هاشون خبر دارن
من کلاً رو نوتیف خیلی حساسم میره رو اعصابم
برای همین همه نوتیفارو قطع کردم بجز تگ
برای همین درخواست دوستی نه برام اطلاعیه میاد نه پیامش .

حالا فمیدی
بدو ثابت کن دوسم داری :دی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:14)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:12)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام و شب بخیر

نمیدونم میفمین یا ن

اولین شبکه اجتماعی زندگیمه اینجا  Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:13)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:11)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره یهو یادم اومد اینجارو
بد نیستت یکم دهنم سرویس شده فقط
تو خوبیی ؟چیکارا میکنیی؟

منم دیر اومدم. اومدم دیدم همه هستن Smile
منم خوبم. والا ترمای آخر هممون دهنمون سرویس شده
منم درگیر کارای مرکز مشاوره و ..

عالیه ((:
اره واقعا همگانیه این مشکل
همین درگیریاام بهتر از بیکار بودنه موفق باشیی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:14)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نون فطیرای شکلاتی شهرداری رو میخواد(ایموجی گریه ی فراوان)

من میام رشت همیشه از اونی که نزدیک سبز میدونه میگیرم
خیلی خوشمزه تره و شکلاتش بیشتره :>

(26-01-2026، 0:14)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-01-2026، 0:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درخواست دوستی دادی؟
بچه‌های اینجا یه سری هاشون خبر دارن
من کلاً رو نوتیف خیلی حساسم میره رو اعصابم
برای همین همه نوتیفارو قطع کردم بجز تگ
برای همین درخواست دوستی نه برام اطلاعیه میاد نه پیامش .

حالا فمیدی
بدو ثابت کن دوسم داری :دی

ثابت شد :>
ولی حکایت این درخواست دوستی رو نفهمیدم
چه آپشنی داره مگه ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 26-01-2026

(26-01-2026، 0:15)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم میفمین یا ن

منم همینطورر ((:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - BIG-DARK - 26-01-2026

جنگ شد مارو زدن حلال کنین cry2
شب بخیرررر

(26-01-2026، 0:15)ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم میفمین یا ن

ن
اشتبا نکن
وجود ما ب اینجا روح میده میتونه بی روح باشه
پس تو مارو دوست داری^-^
اوکی؟