انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ (/showthread.php?tid=301741)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Mohlek - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس هام با من بودی؟ D:

(08-03-2026، 14:09)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه، در پی اعتراض هماهنگ ب سرکردگی من، گفتن هر ۳ روز ۱۰ ساعت برید خونه

اونایی که شهر دور بودن فرستادن خونه؟
نه یلحظه صفحه های آخر گ.ا قبلیو خوندم
شک کردم که ما اون کشوری هستیم که آبراهام لینکلن داره یا اونی که دیروز کالابرگ ۱ تومنی گرفت v:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - فرنودِ بن گیومرث - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله؟ خیر.

عصبیم
هر چی میگم تایید کن

چیزی نگفتم که. (((: جک ساختم با جوابت.
ایهام در بله و پاسخت که گفتی نه.

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Faust - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شک کردم که ما اون کشوری هستیم که آبراهام لینکلن داره یا اونی که دیروز کالابرگ ۱ تومنی گرفت v:

عه خب من صفحات آخر نبودم
رفته بودم بازار خرید ^_^

برم ببینم چی گفتن.

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - *Aɴѕel* - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:13)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:11)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصبیم
هر چی میگم تایید کن

چیزی نگفتم که. (((: جک ساختم با جوابت.
ایهام در بله و پاسخت که گفتی نه.

Angry

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Mohlek - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:11)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه خب من صفحات آخر نبودم
رفته بودم بازار خرید ^_^

برم ببینم چی گفتن.
شوخی میکنیم بابا (((:

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - امیر‌حسین - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:09)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس هام با من بودی؟ D:

(08-03-2026، 14:09)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه، در پی اعتراض هماهنگ ب سرکردگی من، گفتن هر ۳ روز ۱۰ ساعت برید خونه

نه، همه باید بمونیم یا زنده میمونیم یا میمیریم، خونه فرستادن فقط واسه تهرانه.

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - Faust - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:13)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه خب من صفحات آخر نبودم
رفته بودم بازار خرید ^_^

برم ببینم چی گفتن.
شوخی میکنیم بابا (((:

شوخی نکن بچه.

(08-03-2026، 14:14)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس هام با من بودی؟ D:

چرا پس هرکی من میشناختم فرستادنش خونه؟
عجیبه 

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - سهَ‌ند - 08-03-2026

در حال نوشیدن گل گاو زبان با لیوان شخصی ام هستم (البته بابام واسم خریده)

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - امیر2 - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:14)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حس هام با من بودی؟ D:

دلم برات سوخت واقعا 
مارو ک شخم زدن
فقط ی زمین مونده نهایتا بتونیم توش کشاورزی کنیم...
باید ولتون کنن بابا خیلی خیرناکه جنگ تن ب تن ک نیس یارو با موشک میزنه

RE: گفتگوی آزاد | نسخه ۴۷۸ - امیر‌حسین - 08-03-2026

(08-03-2026، 14:17)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-03-2026، 14:14)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی میکنیم بابا (((:

شوخی نکن بچه.

چرا پس هرکی من میشناختم فرستادنش خونه؟
عجیبه 

اینجا همه هستیم بابا تو کل استان بجز یکی دوجا