انجمن های تخصصی  فلش خور
منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) (/showthread.php?tid=31555)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - MAHTA .S - 26-07-2013

همینا ندیده بودیم درختا جیغ بکشند که کشیدند

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - ERF@N - 26-07-2013

واجب شد نظر بزارم یا احالی اونجا یا عوامل این سایته یه مشت شیاد دروغ گو هستن

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - DARK.H - 26-07-2013

(26-07-2013، 9:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1- من خودمم مطمئن نیستم که این حقیقته یا نه
2- شیاده دروق گو جنابالی اید که به من و بعقیه ی دوستام توهین می کنی
3- عوامل این سایت که میگی خوده تو هم شاملش میشی پس تو هم شیاده دروق گو هستی
4- اگه ناراحتی کسی مجبورت نکرده اینجا باشی بی زحمت تو موضوع های منم دیگه نیا
5- دفعه بعدی هم به من و خواهرا و داداشام توهین کنی خودم میام بالا سرت
حالا هم get los

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - P e D i - 03-08-2013

Big Grinمن رفتم هیچی نبودBig Grin

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - DARK.H - 03-08-2013

(26-07-2013، 8:20)hmt77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی حالا منظورنویسنده اینکه اونجا ارواح خبیث وجود داره؟؟؟!!!
من اینو ننوشتم اینو باید بری از نویسنده بپرسی

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - hootan75 - 03-08-2013

UndecidedUndecidedUndecidedUndecided
فکر نکنم

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - مروه - 04-08-2013

(31-03-2013، 21:32)DARK.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-03-2013، 21:24)عشق لامبورگینی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا همه ی اینا خرافاته شما چرا باور میکنید25r3025r30

خوب اگه خرافاته یدفعه برو اونجا
راست میگه برو اون جا

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - ایرونی - 04-08-2013

خیلی مسخره بود دروغ گوAngryAngryAngryAngry

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - DARK.H - 04-08-2013

(04-08-2013، 13:32)ایرونی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی مسخره بود دروغ گوAngryAngryAngryAngry

من اینو نگفتم
من فقط تو اینترنت دیدم
من دروق گو نیستم
اگه تو میگی دروقه دلیل نمیشه که من دروق گفته باشم
اون کسی که این مطلبو پخش کرده دروق گو هستش نه منDodgy

RE: منطقه ای وحشتناک در مشهد که درخت هایش شب ها جیغ می کشند (( + عکس )) - ERF@N - 04-08-2013

(26-07-2013، 11:16)DARK.H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2013، 9:16)rF@N£ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1- من خودمم مطمئن نیستم که این حقیقته یا نه
2- شیاده دروق گو جنابالی اید که به من و بعقیه ی دوستام توهین می کنی
3- عوامل این سایت که میگی خوده تو هم شاملش میشی پس تو هم شیاده دروق گو هستی
4- اگه ناراحتی کسی مجبورت نکرده اینجا باشی بی زحمت تو موضوع های منم دیگه نیا
5- دفعه بعدی هم به من و خواهرا و داداشام توهین کنی خودم میام بالا سرت
حالا هم get los
1-این سایته فلش خور رو نمیگم سایتی که اینو پخش کرده.
2-من به شما همون اول گفتم تو موضوع های من شما نظر نگذارید اما شما گذاشتید منم اینجا دیگه مجبور ی نظر دادم