انجمن های تخصصی  فلش خور
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! (/showthread.php?tid=3389)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - امیررضا* - 25-08-2012

این درست استSmile
بالأیی مال قبل استSmileSleepy
تعداد ارسال هایی که باعث افزوده شدن ستاره ها میشود !

1 ستاره :ثابت است و نیازی به فعالیت ندارد

2 ستاره :رسیدن ارسال ها از 1 تا 5 ارسال

3 ستاره :رسیدن ارسال ها از 5 به 50 ارسال

4 ستاره :رسیدن ارسال ها از 50 به 300 یا کمتر یا بیشتر

5 ستاره :رسیدن ارسال ها از 300 به 900 یا کمتر یا بیشتر

6 ستاره :این ستاره ها مخصوص مدیران ناظم است

7 ستاره :این ستاره ها مخصوص مدیر کل است

8 ستاره :این ستاره ها مخصوص Administrator است

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - *larmes de Feu* - 25-08-2012

بالایی الان صدق میکنه
نه اونی که شما زدید امیررضا جان

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - امیررضا* - 25-08-2012

(08-03-2012، 17:49)Soltane-Ehsas-M2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تعداد ارسال هایی که باعث افزوده شدن ستاره ها میشود !

1 ستاره :ثابت است و نیازی به فعالیت ندارد

2 ستاره :رسیدن ارسال ها از 1 تا 5 ارسال

3 ستاره :رسیدن ارسال ها از 5 به 50 ارسال

4 ستاره :رسیدن ارسال ها از 50 به 300 یا کمتر یا بیشتر

5 ستاره :رسیدن ارسال ها از 300 به 900 یا کمتر یا بیشتر

6 ستاره :این ستاره ها مخصوص مدیران ناظم است

7 ستاره :این ستاره ها مخصوص مدیر کل است

8 ستاره :این ستاره ها مخصوص Administrator است

سپاس فراوان ...

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - *larmes de Feu* - 25-08-2012

پس چرا من با 750 تا 5 ستاره شدم؟Huh

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - Ali MuSiC - 25-08-2012

(25-08-2012، 17:59)milad.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس چرا من با 750 تا 5 ستاره شدم؟Huh

بستگی به سپاس هم دارهSleepy

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 25-08-2012

منم با 750 تا 5ستاره شدم.....
اونایی که من اول صفحه نوشتم برای خودم اتفاق افتاده نمیدونم برا بقیه هم همینه یا نه؟

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - ~SoLTaN~ - 26-08-2012

این اعدادی که بنده گفتم برای دریافت ستاره همگی تقریبی هستن . اعداد دقیق مشخص نیست .

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - Bahador1 - 15-09-2012

یعنی راه دیگه ای نداره همش همی اینان>؟
مثلا امتیاز موضوعات رو اگه ببرن بالا تاثیری نداره؟

(24-08-2012، 16:29)عشق اول نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با 50 تا ارسال 3 ستاره میشی
با 250 ارسال 4 ستاره میشی
با 750 ارسال 5 ستاره میشی
اگه مدیر نباشی دیگه از 5 ستاره بیشتر نمیشی
به طور کلی هرچی ارسال ها و فعالیتت در انجمن بیشتر بشه ستاره هات هم بیشتر میشه

به نظر من که این درسته

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - sinasx - 16-09-2012

ممنون از راهنماییهاتون

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - ...elham... - 19-09-2012

Angel